Polat ne yapacak ? 137. son bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu'da Kaşifoğlu 137. bölümde ölecek mi? Son Fragman izle

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Polat ne yapacak ? 137. son bölüm fragmanı izle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren dizide, Oda Tv soruşturmasında tutuklanan MİT üst düzey yöneticisi Kaşif Kozinoğlu'nu canlandıran Kaşifoğlu'nun ölüm emrinin 3 gün önceden verildiği dizide tüm dikkatler bu hafta yayınlanacak 137. bölüme çevrildi.

Dizide cezaevinde ölen Kozinoğlu'nu canlandırdığı ileri sürülen Kaşifoğlu'nun bu hafta öldürülüp öldürülmeyeceği merak konusu oldu.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Zaza, geçen hafta ele geçirdiği Pusat'la yüzleşiyor. Pusat'a çeşitli işkenceler yaptığı gözlenen Zaza'nın ne yapacağı yine bu hafta yayınlanacak yeni bölümde yanıt bulacak.

Gündem yaratan tahminleriyle izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu'nun 137. bölüm fragmanında kılıçlar çekiliyor. Sağ kolu Cevher'in intikamını almaya ant içen Zaza Dayı, mafya babası Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat'ı kaçıyor... Pusat'ın dişlerini tek tek çeken Zaza, Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bir savaşın fitilini ateşliyor. Zaza'nın Pusat'ı kaçırdığını öğrenen Memati çileden çıkıyor. Polat'ın "bişey yapmayacaksın" emri karşısında duygusal davranan Memati, Zaza'nın adamlarını diri diri yakıyor...

KARA'YA ROKET ATARLI SALDIRI

Kurtlar Vadisi Pusu'nun hayalet istihbaratçısı Kaşifoğlu, derin devletin kara kutusu Kara'yla karşı karşıya geliyor. Terörle mücadelenin bir numaralı ismi Kara, Kaşifoğlu'nun peşine düşüyor. Kaşifoğlu'nu yakalamak için eski bağlantılarını harekete geçiren Kara, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşıyor. Kara'nın dosyasını ve derin bağlantılarını sızdıran Kaşifoğlu, roket atar ile Kara'nın bulunduğu eve saldırıyor...

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 137. bölümünde merak edilen sorular

Zaza dayı, Pusat'ı öldürecek mi? Memati'nin Zaza'nın adamlarını diri diri yakması Kurtlar

Vadisi Pusu'da yeni bir savaşın balangıcı olacak mı?

Yoğun bakımda yatan Cevher iyileşebilecek mi?

Polat Alemdar, Abdülhey'in suikast planını öğrenecek mi?

Kaşifoğlu, Kara'yı öldürebiecek mi?

Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 137. bölümünde cevabını bulacak.

Kurtklar Vadisi Pusu nefes kesen yeni bölümüyle 17 Kasım Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak.