Pul ve Bingöl ailelerinin mutlu günü

Bölgemizin yakından tanıdığı işadamı Serkan Pul, Ünlü Sanatçı Yavuz Bingöl'ün kız kardeşi Efsun Bingöl ile dünya evine girdi. Düğün törenine katılamayan Emine Erdoğan ise çifti telgraf göndererek kutladı.

Pul ve Bingöl ailelerinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4 bin 500 yıllık Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin 1980 yılında 619’uncu Kırkpınar Ağası olan ve Lunaparkçılar Kralı olarak bilinen Cemal Pul’un oğlu hayırsever işadamı Serkan Pul, Ünlü Sanatçı Yavuz Bingöl’ün kız kardeşi Efsun Bingöl ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz hafta sonu Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleştirilen düğüne, çok sayıda davetli katıldı. Yavuz Bingöl başta olmak üzere birçok ünlü ismin ve işadamının katıldığı düğün töreninde, Pul ve Bingöl ailelerini dost ve akrabaları da mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

YAVUZ BİNGÖL SAHNEYE ÇIKTI

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl de, kız kardeşi Efsun Bingöl ve Serkan Pul için sevilen türkülerini seslendirdi. Bu mutlu günlerinde doyasıya eğlenen Pul ve Bingöl aileleri, misafirlere tek tek teşekkür ettiler. 

EMİNE ERDOĞAN’DAN TELGRAF

Düğün törenine önemli bir program nedeniyle katılamayacağını bildiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da Serkan ve Efsun çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.