Silivri sahilinde romantik evlilik teklifi

Silivri Sahili tarihindeki en romantik evlilik teklifine şahit oldu.

Silivri sahilinde romantik evlilik teklifi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahili tarihindeki en romantik evlilik teklifine şahit oldu.

Aytaç Özcan isimli genç kız arkadaşına Silivri Sahilinde kemanlı, şelaleli ve havai fişekli evlenme teklifi yaptı. Özcan bu teklifi yaparken Silivri sahilinde bulunanlar da bu romantik evlilik teklifine şahit oldular.

Aytaç Özcan, bir süredir arkadaşlık ettiği Vildan Özdemir’e evlenmek teklifi yapmak için arkadaşlarıyla hazırlık yaparak, Silivri sahilinde bulunan Kahve Diyarı isimli cafeye geldi. Kendisini durumdan habersiz bir şekilde bekleyen kız arkadaşı Vildan Özdemir’i almaya giden gencin arkadaşları sahilde son hazırlıklar tamamlandılar. Yapılacak tekliften habersiz bir şekilde sahilde yürüyen çiftin etrafını saran arkadaşları şelaleleri yaktı. Şelalelerin yanmasının ardından Havai fişekler patlamaya başladı. Aytaç Özcan,kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklif etti. Aldığı teklif karşısında şaşıran genç kız, yüzüğü taktıktan sonra ‘Evet’ diyerek evlilik teklifini kabul etti.

Vildan Özdemir evlilik teklifinin kendisi için büyük sürpriz olduğunu ifade ederek, “Çok heyecanlıyım. Elim ayağım titriyor şu an, çok utandım. Böyle bir teklif beklemiyordum. Benim için büyük sürpriz oldu. Burada olan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

İkilliyi ilk kutlayanlar da arkadaşları oldu. Caddeden geçerken evlilik teklifini görenler ise meraklı gözlerle olanları izledi.

Video için alternatif link