Yavuz Tuğrul'a prensler gibi sünnet düğünü

Büyük Avrasya Holding yönetim kurulu başkanı Doğan Çelik' in oğlu Yavuz Tuğrul, düzenlenen muhteşem bir organizasyonla erkekliğe ilk adımı attı.

Yavuz Tuğrul'a prensler gibi sünnet düğünü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelik ailesinin en küçük bireyi olan Yavuz Tuğrul için Silivri Garden Restaurant’ta muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirildi. Çelik ailesinin bu mutlu gününde Yargıtay 7. Ceza Daire Başkanı Mehmet Mutlu, Yüksek yargı mensupları, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız, daire amirleri, siyasi parti yönetici ve temsilcileri ile davetliler yalnız bırakmadılar. Gecenin sunuculuğunu İshak Akbay üstlendi. Kafkas rüzgârlarının estiği gecede Türkücü Mustafa Uğur da sahne aldı.

Yavuz Tuğrul’un sünnet düğününe katılan davetliler annesi Canan ve Doğan Çelik’e tebriklerini ilettiler. Davetlileri kapıda bir bir karşılayan Yavuz Tuğrul’un kirvesi Beylikdüzü Milli Eğitim müdürü Yasef Bakırcı ve eşi Sevinç Bakıcı ile Canan ve Doğan Çelik, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkürlerini iletti.

Taht üzerinde omuzlarda salona getirilen Yavuz Tuğrul’a, salonda mehter takımı eşliğinde selamlama gezisi yaptırıldı. Pasta yerine özel olarak hazırlanmış 7 katlı tatlı Baklava kokteyli kesilirken davetlilere de tatlı ikramı yapıldı. Yapılan çeşitli gösterilerin ardından Kafkas müziğinin klasikleşmiş parçaları sanatçılar tarafından seslendirildi. Düğün sonunda katılımcılara düğüne özel yapılmış birer tepsi tatlı hediye edildi.