MHP'den Saral'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Teşkilat Başkanı Gökhan Daşgın ile birlikte geçtiğimiz günler önemli iş insanlarımızdan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral ile Silivri'deki iş yerinde bir araya geldi.

MHP'den Saral'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saral'ın Silivri'deki ofisinde gerçekleşen görüşme ilçe gündemi olmak üzere spor ve siyaset ekseninde ilerledi. Görüşmenin yaklaşık 2 saat sürdüğü öğrenildi.

YALÇIN: SARAL, SEVDİĞİMİZ VE DEĞER VERDİĞİMİZ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜR

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, görüşmeyi şöyle değerlendirdi: “Mustafa Saral, ilçemize önemli katkıları bulunan birçok alanda hizmet etmiş, etmeye de devam eden değerli bir iş adamıdır. Bu kimliğinin yanında geçmişte Silivrispor'a başkanlık etmiş ve 18 yıl aradan sonra amatör ligden profesyonel lige çıkma başarısında önemli hizmeti olmuştur. Aynı başarıyı bugün süper ligde olan İstanbul Başakşehir'de göstermekte. Tüm bu saydıklarımın dışında Mustafa Saral'ın ilçede ağabey konumunda olmasından bizimde sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir büyüğümüzdür. Kendisi ile bir arya gelmekten, sohbet etmekten çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Güzel ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

SARAL, TEŞEKKÜR ETTİ

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın ile bir araya gelmekten ötürü çok memnun oldum. Her iki isim de çok sevdiğim kişilerdir. Silivri'de böyle genç arkadaşlarımızın aktif siyasetin içerisinde olması büyük bir kazanımdır. İlçenin bundan sonraki siyasi çizgisinde inşallah daha birçok genç kardeşimizi hizmet yarışında görmek en büyük arzumdur. Her iki kardeşime tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.