Türkyılmaz 'Dinime küfür eden bari Müslüman olsa'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, geçtiğimiz günlerde ilçeyi ve Esnaf Odasını ziyaret eden Ak Parti vekilinin esnafın derdinden bihaber olduğunu belirttiği açıklamasına karşı bir açıklamada bulunan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral'ın eleştirilerine açıklık getirdi.

Türkyılmaz  'Dinime küfür eden bari Müslüman olsa'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, geçtiğimiz günlerde ilçeyi ve Esnaf Odasını ziyaret eden Ak Parti vekilinin esnafın derdinden bihaber olduğunu belirttiği açıklamasına karşı bir açıklamada bulunan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın eleştirilerine açıklık getirdi.

Türkyılmaz “Dinime küfür eden bari Müslüman olsa gam yemeyeceğim. Biz haklı davamızda yılmadan yorulmadan ödün vermeden ilerlememize devam ederken yaptığımız basın açıklamalarından asıl rahatsız olması gerekenler değil de açıklamanın muhatabının bastonu açıklamasını yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman ilçemiz yararına olan her türlü olumlu girişime partisel ve fikirsel olarak ayırt etmeden destek vermişizdir. Bu durum bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. “dedi.

Türkyılmaz sözlerini şöyle sürdürdü “Silivri’yi bilmeyen, Silivri sorunlarından bihaber, kendine güveni olmayan, bütün cesaretini de iktidardan alanlar son zamanlarda eleştiri yapacağım diye efendilerinden puan almak için, siyasetteki seviyeyi iyice düşürmekte olduğunu görmekteyiz. Öteden beri söylüyoruz, ya Silivri’nin hayrına konuşun ya da gölge etmeyin. Özellikle son günlerde AKP’lilerden bu tür açıklamaları sıkça duyar olduk, kendilerine bir kez daha hatırlatıyorum ki bize dil uzatmak had bildirmek, AKP İlçe Başkanının haddine değildir. AKP gitsin siftah yapamadan dükkânını kapatan esnafın halini dinlesin.

Bizi mevcut Başkan Özcan Işıklar’ı eleştirmemekle itham eden zihniyetin meclis üyelerinin kaç tanesi yaptıkları açıklamalarla belediyeyi ve yönetimini eleştirdi?

AKP Silivri Belediye Meclisinde 13 üye ile ilçeye hizmet ettiğini sanıyor. Bu 13 meclis üyesi her oturumda el kaldırmaktan öte hangi projeye imza atmıştır?

AKP ilçe yönetimi ve görevi sadece el kaldırmak olan 13 meclis üyesi sadece Silivri’nin ilerlemesinin önünü kesmek adına çalışmalar yürüttüğü de hemen herkes bilmektedir.

İlçe Meclisinde söz sahibi olmayabiliriz lakin yerinde yaptığımız eleştiriler ile partimiz olarak ilçemize en iyi hizmet nasıl yapılır projelerini çalışıyoruz.

Esnafın dertlerini dinlediğini söyleyen ilçe başkanı esnaf odasının haricinde kaç tane ilçemin esnafını ziyaret edip gerçek anlamda dert dinlemiştir? Bu ziyaret ettiği esnaflarda parti üyesi olan tuzu kurular da olmamalıdır.

Şayet Silivri esnafının dertleri başkanın makam koltuğu etrafında dinlenip bilgiler alınabiliyorsa bu zamana her gelen dert dinledi kaçta kaçını yerine getirdiniz? Dert dinleyenden de o derdin dermanını da bulması beklenir.

Silivri’nin derdine ortak olan meclis üyelerinden hangileri belediye koridorlarında “Bana az para düştü, bu kağıda kesinlikle imza atmam” diye bağırdı buna da bir açıklık getirsin AKP ilçe başkanı.

AKP ilçe başkanı yaptığım açıklamaya karşı yaptığı açıklamasında esnafın dertlerinin TBMM’de gündeme geldiğini de beyan etmiş. Bizler biliyoruz ki TBMM’de AKP’lilerin neleri gündeme alıp almadığını. TBMM’de kimlerin kirli çamaşırlarının AK’landığını tüm Silivri biliyor.

Esnafın halinden anlayan bir partinin bakanı acaba 750 Bin TL’lik kol saati hediye alır mı? Bunu da açıkla bana ilçe başkanı.

Benim yaptığım açıklamada muhatabım Esnaf Oda Başkanı Nuray Koçer’dir. Düne kadar CHP’liyim diye böbürlenen partili bir başkanı savunmak AKP ilçe başkanına mı düşer, buna da bir açıklama getirsin lütfen. Yoksa biz esnafların haberi daha olmadan Nuray Koçer AKP’ye mi üye oldu?

Neymiş efendim esnaf odası başkanı esnafın sorunlarını dile getirmiş. Ya biz bu esnaf odası başkanının esnafın sorunlarını nerelerde ve nasıl dile getirdiği en iyi bilen partiyiz. Bizim tüm yönetimimiz esnaftır ve AKP gibi maaşlı yönetim kurulu üyelerimiz de yoktur.

2002 yılındaki 17. Hükümetin ortağıydık. Bundan da gurur duyuyoruz. En azından biz hükümet zamanında ülkenin milli değerlerini pazara çıkarmadık. Ülkemizin milli değerlerini satıp seçim masraflarında harcamadık.

Yerel iktidarı eleştirmediğimiz konusunda partime yapılan eleştiriye sadece gülerim. Başta da belirttiğim gibi ilçemin yararına olan her türlü projeyi sonuna kadar destekleriz. Yaşadığımız ilçeye yapılan her türlü yatırıma destek olmuşuzdur. İlçemizin çıkarlarını olumsuz yönde etkileyecek olan her türlü ilgisiz ve gereksiz yatırıma da karşı duruşumuzu net bir şekilde sergilemesini de biliyoruz. Bakınız geçmiş gazetelerin ve internet haber sitelerinin haberlerine.

Evet, gerçekten de Silivri halkı kimin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir.”