Bahçeli 'Silivri'yi bahanesiz istiyorum'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'da, il başkanlığının organize ettiği akşam yemeğinde partililerle biraya geldi. Bahçeli, ' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, 39 ilçedeki belediye başkan adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. Özellikle Maltepe, Beşiktaş ve Silivri'yi sizlerden bahanesiz istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bahçeli 'Silivri'yi bahanesiz istiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'da, il başkanlığının organize ettiği akşam yemeğinde partililerle biraya geldi. Burada partililere seslenen Bahçeli, "İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın doğasına uygun şekilde Adalet ve Kalkınma Partisi'yle uzlaşmaya vardık. Bildiğiniz gibi, Maltepe, Beşiktaş ve Silivri'de partimizi ve Cumhur İttifakı'nı temsil eden değerli dava arkadaşlarım belediye başkan adayı olarak İstanbullu kardeşlerimizin huzuruna çıkmışlardır. Kalan 36 ilçede ise AK Partili isimler belediye başkan adayı olarak gösterilmişlerdir. Ancak 39 ilçenin tamamında belediye başkan adayı olan kardeşlerimiz aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adaylarıdır. Ayrımız gayrımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Sayın Binali Yıldırım'dır. "dedi.
;
Bahçeli  konuşmasında, "Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son burcudur. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin birlik, refah, huzur ve kalkınma yolunda son umududur. Milliyetçi Hareket Partisi asla teslim olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi sonuna kadar mücadele edecektir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, 39 ilçedeki belediye başkan adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. Özellikle Maltepe, Beşiktaş ve Silivri'yi sizlerden bahanesiz istiyorum." ifadelerini kullandı.