Başkan Karataş, kurultaya davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, dün akşam Silivri ilçe teşkilatını ziyaret etti. Başkan Karataş, Cumhur ittifakı ile ilgili bilgiler vererek teşkilat mensuplarını 12.Olağan kurultaya davet etti.

Başkan Karataş, kurultaya davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek parti mensupları ile istişare toplantısı düzenledi. Cumhur ittifakı ile ilgili bilgiler veren Başkan Karataş, tüm Silivri teşkilatını 12. Olağan büyük kurultaya davet etti.

Basına kapalı yapılan toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın “Silivri ilçe teşkilatımız ve parti mensuplarımız ile bir araya gelen İstanbul İl Başkanımız M.Bülent Karataş ziyareti ile 80’li yıllardan gelen tecrübelerini bizlerle paylaşmış, Ülkü Ocaklı her neferin belirli bir zaman diliminden sonra Milliyetçi Hareket Partisinin neferi olduğunu makam mevki gözetmeksizin mücadele etmesi gerektiğini hatırlatarak bizleri 18 Mart 2018 de gerçekleşecek olan Büyük Kurultaya davet etmiştir. Bizler de bu bağlamda her neferi bu vesile ile Büyük Kurultayımıza davet ediyor bizleri, ziyaretinden ötürü İl Başkanımıza teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.