Eczacı Pelin Ener MHP'den aday adayı

MHP'de uzun bir süredir siyaset yapan ve son olarak siyasi akademiyi bitirerek "diplomalı siyasetçi" olan Eczacı Pelin Ener, MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Eczacı Pelin Ener MHP'den aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den milletvekili aday adayları arasına Silivri esnaflarından Eczacı Pelin Ener de girdi. İstanbul 3.Bölge'den adaylığın açıklayan ve dosyasını parti yetkililerine temsil eden Pelin Ener, siyasi hayatına Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde halka hizmet ederek devam etmek istediğini söyledi. Uzun bir süredir MHP'de siyaset yapan Ener, Silivri ilçe yöneticiliği ve belediye meclis üyesi adaylığında bulunmuştu. Şimdi de milletvekilliği yolundaki niyetini ortaya koyan Ener, MHP'nin tek başına iktidara yürüdüğünü söyleyerek 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olacağını kaydeden Ener, "Türkiye'nin kurutuluşu için tek bir alternatif vardır; o da Milliyetçi Hareket'tir. İnşallah 7 Haziran'da iktidara gelerek, kötü gidişata dur diyeceğiz" ifadesini kullandı. 

MHP'NİN DİPLOMALI SİYASETÇİSİ

Pelin Ener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nin düzenlediği 'Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 11. Dönem Mezunları'ndan bir isim. MHP Siyaset Okulu'na katılarak eğitim sertifikasını geçtiğimiz aylarda almıştı. Ener'e sertifikasını, Genel Başkan Başdanışmanı-MHP MYK Üyesi Mustafa Hidayet Vahapoğlu takdim etmişti.