Güfer: Onlar bize emanet

Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz hafta İlçe Başkan ve Yönetimi ile gerçekleştirdikleri kamu çalışanlarının 7/24 mesaisinde belirlenen noksanlıkların giderilmesi için harekete geçti. Konu ile alakalı İlçe Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan Güfer bir açıklama yayınladı.

Güfer: Onlar bize emanet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Mart 2018 tarihinde, Perşembe gecesi İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu ile Silivri sınırlarında 7-24 hizmet sunan ekiplerimiz ziyaret edilmiştir. İlçe başkanımızın emri ile komisyonlarımız gerekli çalıştayları geçekleştirdi. İlçe başkanımızın onayı ile bu süreçte takipçisi olacağımız tespitlerimizi siz basın mensuplarının aracılığıyla Silivri halkımızla bir kaç başlık altında paylaşmak istedik.

Öncelikle belirmeden geçemeyeceğimiz bir husus var; ziyaret ettiğimiz ekiplerdeki meslek etik ve kutsallığını gördük bu hususta hepsine ayrı ayrı teşkilatımız adına teşekkür ederiz. İyi ki varsınız!

JANDARMA VE EMNİYET DENETİM NOKTALARI

İklim şartı ne olursa olsun Çanta otoban bağlantısında Jandarma ekipleri Silivri bölge trafik önünde Emniyet ekipleri önce Silivri'nin sonra da İstanbul'un huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışan ekiplerimizin ihtiyacı olan tek şey verdikleri hizmete saygı ve tebessüm. Unutulmamalı ki tespit edilen bir araç bile bütün İstanbul'un huzurunu bozmaya yetebilir. Bu bağlamda kıymetli Silivrilileri gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz.

112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ NOKTALARI

200 000'e yaklaşan nüfusa 5 ambulansın hizmet verme gayretini şaşırtıcı bularak gördük. Fiziki koşullarının çok da yeterli olmadığını tespit ettik. Yaz dönemi nüfus artışı da göz önünde bulundurarak ekip sayısını artması gerektiğini savunuyoruz. Ayrıca iki ekibin de fiziki koşulları uygun iki farklı alanda bekletilmesinin hizmet açışında daha sağlıklı olacağını düşünmekteyiz. Konu ile ilgili ilçe başkanlığımızca Silivri Belediyesi ile görüşme ve taleplerimiz ivedilikle devam edecektir.

Sözünü ettiğimiz iyileşmelerin sağlanması durumunda Silivrililerin acil sağlık hizmetlerine ulaşımı ve gerçekleşmesinin de kolaylaşacağı kanaatindeyiz.

İTFAİYE EKİPLERİ

Yaklaşık 20 kişi ile 24 saat hazır bekleyen itfaiye ekiplerimizin mesleki inanmışlıkları ve hazır halleri bizi çok mutlu etti. Fakat gördük ki bu inanmış ekiplerin kadro ünvan hizmet sınıfı konusunda uzun zamandır devam eden talepleri içlerinde kalan üzüntüleri olmuş. Bizler de bölge milletvekillerimiz ile gerekli irtibatı sağlayarak konunun mecliste tekrar gündeme gelmesi gerekliliğini ilettik.

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ

Ortalama 800 - 1000 hastaya hizmet veren acil serviste Başhekimin gayreti ve yönetim ekibinin hızlı organizasyonu ile gerekli fiziki koşulların sağlandığını gördük. Kendilerine kısa sürede yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz. Ve hastanemizde gerekli olan her şey için ilçe teşkilatımız olarak daima desteğe hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Sonuç olarak ziyaretimiz bir defaya mahsus olamayacak, bahsettiğimiz konularda hep birlikte takibe devam edeceğiz. İlçe başkanımızın ziyareti esnasında da söylediği gibi; ‘Biz onlara, onlar da bize emanet' diyoruz.