Karakoç:'Seyirci değil, oyuncuyuz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç, Silivri'deki seçim çalışmalarına kurban keserek start verdi. Karakoç 'Biz artık İstanbul'da Kadir Topbaş'ın, Mustafa Sarıgül'ün tahterevallisinde seyirci değiliz. Biz onlarla baş edecek durumdayız, seyirci değil oyuncuyuz 'dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karakoç:'Seyirci değil, oyuncuyuz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç, seçim çalışmaları kapsamında Silivri’ye geldi. Piri Mehmet Paşa camiinde öğle namazı sonrasında kurban keserek dua eden Karakoç’a, MHP İstanbul 3. Bölge Başkanı Hakkı Öztürk MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök ve ocak temsilcileri ile partililer destek verdi.
“ŞEHRE HIRSIZ GİBİ GELİP HIRSIZ GİBİ ÇIKMAYALIM”
Kameralarımıza açıklamalarda bulunan Karakoç “Silivri ilçemizde seçim çalışmalarımızı başlatmak üzere kurbanımızı kestik. İstanbul’un her ilçesi bir şehir kadar. Ben Kahramanmaraşlıyım. Cuma günü Bağcılar ilçemizde kurban keserek işimize başladık. 1 milyon 200 bin nüfus, Maraş’ın yaklaşık 1,5 misli kadar yer. Öyle olunca buralara ulaşmanın yollarından bir tanesi de camiamızı bir şekilde bundan haberdar etmek. Buraya gelirken İlçe Başkanımı aradım dedim ki; ‘Başkanım bugün Silivri’ye geleceğiz sende gelişimizi ve beraber kurban keseceğimizi o kurban bağlamında da insanlarımızla irtibatımızın güçlendirilmesi gerektiğini ifade edelim’ Yani biz bu şehre gelirken hırsız gibi gelip hırsız gibi çıkmayalım. Sadece bizim haberimizin olduğu ama hiç kimsenin haberi olmadığı bir durumumuz olmasın. Öyle olunca ilçe başkanlarımızdan Allah razı olsun. Bütün üyelerimize geleceğimizi bildirdiler. Ocağımız, Samsunlular Dernek Başkanımız Bilhan Ahçıoğlu başta olmak üzere burada çeşitli derneklerin temsilcisi olan arkadaşlarımız bu anlamda Silivrilileri en azından MHP’nin bir adayının gelip burada çalışmalarını başlatmasıyla ilgili haberdar etmiş oldular. Hepsinden başta ilçe başkanımız olmak üzere bu işe katkı veren gerek Milliyetçi Kuruluşlara gerekse yöre derneklerinin hepsine Allah razı olsun diyorum”dedi.
“MİLLİYETÇİ HAREKETİ EN GÜÇLÜ OLDUĞU KONUMA GETİRECEĞİZ”
“Biz bir farklılık yaratacağız” diyerek sözlerini sürdüren Karakoç “ hangi farklılığı sabahleyin bir dostumun yanına gittim bana dedi ki; ‘Ben Genel Başkanımızın Almanya’ya gidişinin basına yansımayışına çok üzüldüm. Televizyonların hepsini aradım hiçbir yerde bulamadım. Sonra Youtube’ye girdim. Genel Başkanımızın konuşmasının mitingini dinledim. Oradaki o insanların heyecanını AK Partililerle ve CHP’lilerle karşılaştırdım. Bizim heyecanımız bunların 10 misli kadar. Bizim ilgimiz bunların 10 misli kadar ama bunu kamuoyuna duyuruşumuz, bunların 50 misli kadar değil’ dedim ki bunun cevabı var, buna cevap olarak doğrudan insanımıza giderek, doğrudan insanımıza anlatarak ama doğrudan gitmenin yolu sadece genel başkanımızın gitmesi, il başkanımızın gitmesi, milletvekili adaylarının gitmesi  de değil tabanımızın ileri gelenlerinin yani İstanbul bölgesinin yaklaşık 30 bin kişinin günlük vatandaşla birebir temas ve hayır dualarını desteklerini oylarını Genel Başkanımızın selamını bildirerek talep etmeleri şeklinde yürüttüğümüz bir çalışma var.
İnşallah bunu 3 Mayıstaki beyannamemizin Ankara’da açıklanışından sonra 10’una kadar Türkiye’de bu bölgede ne olup olmadığını göstereceğiz. Ben iddia ediyorum ki biz bu dönem iddialı bir siyaset yapıyoruz. Bu bölge siyasetinde bizde Milliyetçi Hareketi en güçlü olduğu konuma getireceğiz. Biz artık İstanbul’da Kadir Topbaş’ın , Mustafa Sarıgül’ün tattirevallisinde seyirci değiliz. Biz onlarla baş edecek durumdayız sehirci değil oyuncuyuz. Oyuncu olduğumuzu göstermekten de guruluyuz. Kime göstereceğiz bu oyunculuğumuzu? Televizyona değil, milletimize giden yoldan göstereceğiz. Nasıl göstereceğiz? 30 bin kişiyle 1 buçuk milyon ailemizin hiç birini ilgi alanızın dışında bırakmayarak göstereceğiz. Afişlerimizi astırıyoruz Kınalıdan asıyoruz, Merter’e kadar yarım saat sonra belediyenin imkanlarıyla bunların paçavraya çevrildiğini, onca emeğimizin çöpe nasıl atıldığını görüyorum. O zaman dedik ki başka bir şey yapalım. “dedi
“BİZ AİLEDEN BİRİ OLARAK EVLERE GİRECEĞİZ”
“Biz aileden biri olarak evlere girelim. Posterlerimizi, bayraklarımızı kendi ellerimizle asalım. Bu bölgede ne yapabiliriz? Öncelikle 15 bin eve yani 1 buçuk milyon ailenin %1’ine kendi posterimizi astıralım. Biz ailenizde bir ferdiz diyelim. Son ne yapalım? Eğer bir yorgunluk belirtisi gelmezse bize biz bunu 50 bine doğru tırmandıralım. 8 kişi’de olsak gittiğimiz hiçbir yerden becere bilirsek işi açık hava mitingine dökeriz. Bu anlamdaki görevlilerimizde inanıyorum ki Milliyetçi Hareketin büyük yürüyüşüne büyük katkı vermek zorundayız. AK Parti bugün, 99’da ekonomik krizde yerle bir olan sıkıntı çeken hükümetin daha beter halidir. Ama bu oylar nereye akacak? Bu oyların MHP’ye atılması lazım. Bu oyların MHP’ye atılmasının yolu nedir? Bu oyların Milliyetçi Hareket Partisi’ne atılmasının yolu yüz yüze temastır. Mevlana Hazretlerinin işaretiyle diyor ki; ‘ Gerekmez her söze lafla beyana, bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana’ doğrudan bakışlarımızla
“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATMIŞ DURUMDAYIZ”
“İnsanlarımızın gözünün içine baka baka sordukları sorulara cevap vererek bir iktidar yürüyüşü başlatmış durumdayız” diyerek sözlerini sürdüren Karakoç “ Bugün Genel Başkanımızı şu şartlarda Başbakanlığa taşımıyorsak Milliyet Hareket’e Türkiye’nin ne zaman ihtiyacı olacak? Bugün Türkiye’nin Milliyetçi Hareket’in serinkanlı duruşuna ihtiyacı var. Tahriklere, kışkırtmalara, provokasyonlara elinin tersiyle cevap veren, ‘Hayır, biz orada değiliz ya da Taksim’de Tayyip’in yakasına yapışıp indirmek yahut ta demokrasiyi sokaklarda çare üreten hale getirmenin hesabında değiliz. Biz doğrudan Türk milletinin sağduyusuna inanıyoruz. Genel Başkanımız sandıkta milletin sağduyusuyla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyor. Bizde onun işaretine uyduk, düştük yollara, geldik sizlere. Millete ulaşmanın yolu sizden geçiyor. Diri bir teşkilatımız olmazsa hiçbir şey olmaz”dedi.
“BİZ SEYİRCİ DEĞİL DOĞRUDAN OYUNCUYUZ”
“Yıllardır bu işin içerisindeyim, yönettiğim yahut yönetildiğim zamanların hepsinde görmüşümdür; teşkilatlar diriyse bu iş yürümüştür, teşkilatların moral ve motivasyonu yerinde değilse siz %21-22’lik parti olursunuz! %21-22’lik parti olmak MHP’ye yakışmıyor. %18’i biz en kötü şartlarda yakaladık. Tahterevallide seyirci durumuna düştüğümüz zaman bile yakaladık %18’i.  Son yerel seçimlerde aldığımız oy 17.86. Bugün ne Ankara’da ne İstanbul’da ne de Türkiye’nin herhangi başka bir yerinde biz seyirci değil doğrudan oyuncuyuz. Bu işin üstesinden teşkilatımızla geleceğiz. Ama teşkilat derken Şenol Başkanımın başında olduğu 40 kişilik Silivri MHP İlçe Başkanlığı ile değil Başkanımın mahalle ve köy başkanları, seçim iletişim merkezindeki görevlileri ile… “
“ABBAS’IN YOLCU OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ”
“Bu dönem iktidarın birinci derecede siyaset yaptığı kurum Türk Eğitim Sen’dir. Türk eğitimcilerini mahvetmişlerdir, mevkiden makamdan tasfiye etmişlerdir. Suçları milliyetçi duruş sergilemeleridir. Cumhuriyetin kuruluş felsefelerine sahip olmalarından dolayıdır. Bu bölgede Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’in üyesi olan 7 bin Türk eğitimcisi var. Bırakın bu bölgeyi Türkiye’de iktidarın başındaki adamlar, Abbas yolcu der, gönderebilecek durumda. Bende bir kardeşiniz olarak diyorum ki bölgedeki 7 bin öğretmenin, 3 bin 200 doktor ve hemşiremizin, 3 bin dolayındaki havaalanı Türk Diyanet Sen ve Türk Büro Sen’le vergi dairelerinde çalışan arkadaşlarımızın kendilerine uygulanan demokrasi dışı uygulamalara, demokrasi içindeki MHP saflarında verecekleri cevapla biz bu defteri düreceğiz. Abbas’ın yolcu olduğunu göstereceğiz. Karanlık Saray’a kaçan vatandaşın çırpınmalarının boşa olacağını düşünüyorum”
“ÜLKÜCÜLERİN DURUŞU TÜRKİYE’DE HER PROJENİN ÜZERİNDEDİR”
“17-25 Aralık sürecindeki patlamış olan lağımı örtme çabalarının boş olduğunu, bugün Türkiye’nin başındaki adamın bir tek gayesi olduğunu düşünüyorum. O gaye de 17-25 Aralık sürecinde ortaya dökülmüş olan kirin, pasın, lağımın kokusunu gidermeye dönük bir amacın içinde ve bunun içinde yapamayacağı hiçbir kuralsızlık yok. O zaman yapılması gereken demokrasi dışına taşmadan, gizli oy açık sayım çerçevesinde, annemizin ak sütü gibi helal olan oylarımıza sahip çıkarak cevap vermek. ‘Proje’ diyorlar, projenin kralı dayanışmadır. Devleti bağlılık, tutkunluk kurar. Milliyetçilerin, Ülkücülerin duruşu Türkiye’de her projenin üzerindedir. Bir Çin atasözü şöyle der; ‘Siz duruşunuzu bozmayın, kanı bozukların cesetlerinin, önünüzde akan ırmaklarda sürüklendiğini mutlaka göreceksiniz!’ Biz duruşumuzu bozmadık. Türkiye üzerinde yanlış hesap yapanların önümüzde süklüm püklüm olduğunu göreceğiz. Ona göre bir gayret içindeyiz. Hepinizden Allah Razı olsun, Teşkilatıma tekrar teşekkür ediyorum; gelişimizi duyurduğu için. Bir dahaki gelişimizde Başkanla yine program yapacağız ama açık programımız binlerce kişiyle olacak. Genel Başkanımızın gelişiyle yüz binleri meydanlara dökme gayretinde olacağız. Atılan bu adımlar 31 Mayıs’ta MHP’nin İstanbul Büyük Mitingi’nde yüz binleri beş yüz binlere 1 milyonlara taşımanın gayretidir. MHP’nin karşılığı sahanın en büyük oyuncusu olmaktır. Bu dönem 3. seçim bölgesinde MHP’nin adayları olarak bizi iktidara taşıyacak emeği ortaya koyacağımızı söylüyorum. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.”
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı Ekrem Karakoç ve beraberindekiler, MHP İlçe başkanlığına geçti. Karakoç ve ekibi daha sonra Silivri’de fabrika ziyaretleri gerçekleştirdiler.