Mhp'den Ak Parti'ye Davul Zurna Tepkisi

Silivri Çayırdere Mahallesi bu akşam iki siyasi partiyi birden ağırladı. Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Ak PArti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, SKM Başkanı Hüseyin Turan , ilçe teşkilatı ile birlikte Çayırdere Mahallesi'ni ziyaret ederek iade tapuların dağıtımını gerçekleştirdi.

Mhp'den Ak Parti'ye Davul Zurna Tepkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK PARTİ GİDERKEN MHP GELDİ

Ak Parti’nin programı tamamlanmış ve Ak PArti heyeti Çayırdere Mahallesi’nden davul ve zurnalar ile yolcu edilirken bu kez Çayırdere Mahallesi’ne MHP heyeti giriş yaptı. MHP Milletvekil Arzu Erdem, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve MHP ilçe teşkilatına mensup çok sayıda partili AK Parti’nin davullu zurnalı

yolcu edilişine tepki gösterdi. Kahveleri dolaştıktan sonra köy kahvesine gelen MHP heyetinde açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz yaptı.
Memlekette her gün şehit haberleri gelirken Ak Parti’nin davullu ve zurnalı kutlama yapmasını sert bir dille eleştiren Türkyılmaz şunları söyledi :
Her gün şehit haberleri gelirken böyle davullu ve zurnalı kutlama yapmak hiç doğru değil. Ak Parti her zaman yaptığı gibi seçim öncesi vaat verip gidiyor. Yarın bu söylediklerini unutacaklar. Biz muhtarlarımızla bunları tarım bakanına gittiğimizde bakan bize ‘ Şu hazine yerlerini size kiralayalım, siz de kurtulun, biz de kurtulalım’dedi. Bunların bakanı
böyle konuşurken, bunlarda gelmiş tapu sözü veriyorlar.

ERDEM ‘ BİR KERE DE BİZİ DENEYİN ‘

MHP Milletvekili Arzu Erdem de yaptığı konuşmada davulla ve zurnayla bugünlerde kutlama yapmanın doğru olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi :

Memleket yangın yerine dönmüş, her gün şehit haberleri alıyoruz. Bunlarda davullu ve zurnalı kutlama yapıyor. Size seçime bir kaç gün gelip, tapu sözü verip gidiyorlar. Bunlara inanmayın. Hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu kez bize oy verin. Mührü üç hilale basın. Terörün bitmesini, ekonominin düzelmesini istiyorsanız bize bir şans verin. Yapamazsak bizden hesabını sorun.

ERDEM OY SÖZÜ ALDI

Hükümetin kurulamamasını eleştiren köylü bir vatandaşın yanına giden Erdem hem hükümetin neden kurulamadığını anlattı hem de oy sözü istedi. Daha önce CHP’ye oy verdiğini, bu kez oy kullanmayı düşünmediğini söyleyen Çayırdereli seçmen kendisinin ve eşinin bu kez MHP’ye oy vereceğine dair söz verdi.