MHP'den Değirmenköy çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın, İlçe Strateji Planlama Sorumlusu Serhat Altaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Erdem ile birlikte Değirmenköy Mahalle Başkanı Tezcan Yaşar'ı ziyaret etti.

MHP'den Değirmenköy çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın, İlçe Strateji Planlama Sorumlusu Serhat Altaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Erdem ile birlikte Değirmenköy Mahalle Başkanı Tezcan Yaşar’ı ziyaret etti. 

İlçe yönetim kurulu üyelerinin mahalle teşkilatının ziyaretinde çok sayıda partili genç tarafından karşılandı. Mahalle Teşkilatı sırasında gençlerle ve Mahalle Başkanı Tezcan Yaşar ile birlikte durum değerlendirmesinde bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri mahallenin ihtiyaçlarını ve eksikliklerinin de bir an evvel giderileceğinin sözünü verdiler. Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Sekreteri Gökhan Daşgın; “Kongre sonrasında hem delegelerimizin ziyareti hem de ihtiyaçlarını yerinde dinlemek için bu ziyaretlerimizin artarak devam edecektir. Yönetim kurulumuzun yaptığı son toplantıda aldığımız karar neticesinde artık meydanlara inme kararı aldık. Düzenli olarak her ay en az 5 mahallemizi ziyaret edip buradaki eksiklikleri ve noksanlıkları yerinde inceleyip bunların giderilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde İl Başkanlığının kongresi var. Bu kongrenin ardından Milliyetçilerin sesini daha net duyurmak adına canla başla çalışacağız” dedi.