Türkyılmaz 'MHP, Türk milleti için son sığınaktır'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz yaptığı yazılı bir açıklama ile hafta sonu yapılacak olan genel seçimler öncesinde ülkenin solgun yüzünün güleceğini ve sararmış yüzlerde hilallerin açacağını belirtti.

Türkyılmaz 'MHP, Türk milleti için son sığınaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, “Seçim startı verdiğimiz günden bu zamana kadar geçen sürece kadar vekil adaylarımız ve partililerimiz ile birlikte sokak sokak, kapı kapı, kahve kahve geziyoruz, her sohbet ettiğimiz, karşılaştığımız iki kişiden biri ‘Bunlar oyları çalacak, sandığa sahip çıkın’ diyor. Görüyoruz ki bu kanaat ülkenin geldiği nokta açısından ibretliktir. Ülkemde ve yaşadığım ilçemde izleyen ve duyan herkesi acı acı gülümseten, hatta umutsuzluğa sevk eden kirli bir oyun sahnelendiğini” söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

“Oyların çalınacağı endişesi Türkiye'nin geldiği nokta açısından vahim ve acı bir tablodur. Bu ve bunun gibi olaylar nerede konuşulur biliyor musunuz? Geri kalmış, demokrasisi gelişmeyen, tek adamla yönetilen ülkelerde olur. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte her gün 17-18 saat çalışıyoruz, sürekli sahadayız. Sokak sokak, kapı kapı, kahve kahve geziyoruz, her iki kişiden biri ‘Biz size oy vereceğiz ama bunlar oyları çalacak, sandığa sahip çıkın’ diyor. Bu kaygı, endişe Türkiye'nin geldiği nokta açısından çok acı bir tablodur. İbret verici bir durumdur. AKP anlayışıyla 13 yıldır yönetilen ülkede gelinen nokta; insanlarımız demokrasiye, hukuka güvenmiyor, bir korku imparatorluğu oluşturuluyor. Verdiği oyun nereye gidip, gitmediği noktasında çok ciddi endişeleri var halkımızın” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin çok kritik olduğunu vurguladı. Türkyılmaz “AKP yağması, saldırısı son bulmazsa Türkiye hazin bir sona gidecektir. 7 Haziran seçimi kavga ile kardeşlik arasında bir seçim olacaktır” dedi.

“İnsanlık umut ile korku arasında güvenli liman arayışını bu gün de sürdürecektir. Karanlık ilişkiler, huzursuzluğa yatırım yapan güçler 2015 yılını erkenden sıkıntıya sokmuştur. Küresel düzen bıçak sırtındadır. Haricimizde yaşanan olumsuzlukların artması dikkatle takip edilmeli ve ders çıkarılmalı. Parti olarak vahim boyutlu gelişmelerden oldukça kaygı duyuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli yaptığı MYK toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklama ile konuyu çok güzel özetlemiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli o zaman yaptığı açıklamasında; “Milli irade bir kez daha seçimini yapacak. Ülkemiz 7 Haziran’da en kritik seçime sahne olacak. Milletimiz geleceğini oylayacak, doğru ve yanlış arasında bir seçim yapacaktır. AKP, ya kızağa alınacak ya da Türkiye kaybedecek. Vatan, bayrak namus ve şeref kahrolacaktır. Artık çıkar ve orta yol kalmamıştır. AKP yağması, saldırısı, kumpası son bulmazsa Türkiye hazin bir sona gidecektir. 7 Haziran seçimi kavga ile kardeşlik arasında bir seçim olacaktır. 13 yıldır tırmanmak zorunda kaldığımız yokuşun 7 Haziran’da inişe geçmek için ihanet şebekesinin mutlaka tasfiyesi lazımdır. Aziz milletimiz huzur istiyorsa AKP’yi göndermelidir. Önümüzdeki seçimin telafisi yoktur. Önümüzdeki seçimin hafife alınacak bir yönü de olmayacaktır” diye durumu net olarak özetlemiştir. Burada bize düşen ise sonuna kadar sandıklara sahip çıkmak çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmak ve ülkemizi düştüğü durumdan kurtarıp tekrar ayağa kaldırmaktır. 

Ülkemiz hafta sonu bir demokrasi imtihanına girecek. İnanıyorum ki bizler bu seçimden yüzümüzün akı ile çıkacağız ve ülkemizi girdiği kaostan kurtaracağız. Milliyetçi Ülkücü hareketin her üyesi milli bir seferberlik ruhu ile ayağa kalkmış, Trakya’nın ve Anadolu’nun bereketli yollarına düşmüştür. MHP’nin mücadele ve müdahalesi lazımdır. MHP son ümittir. Tahrik ve taciz lobisinin bozgunu için MHP son mevzidir. MHP son kuvvettir. MHP son şans son kale ve Türk milleti için son sığınaktır. Taşıdığımız görevin bilincindeyiz. Ülkemize sahip çıkacak inancımız ve imanız kanımızda var. Ülkemizin meselelerini çözecek kadrolarımız var. MHP varsa ülkemiz zorla sokulduğu dar boğazdan çıkacak ve refaha ulaşacaktır” dedi.