Yılmaz 'Bakan evlatlarına değil, vatan evlatlarına oy verin'

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge adayı Volkan Yılmaz önceki akşam İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri, Sayalar Mahallesi'nde çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan halk ile bir araya geldi.

Yılmaz 'Bakan evlatlarına değil, vatan evlatlarına oy verin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri, Sayalar Mahallesinde halk ile bir araya gelen ve kahve konuşması da yapan Volkan Yılmaz MHP iktidarında üreticinin yüzünü güldürecek projeleri anlattı. Tarımsal ürünlere dayalı sanayinin geliştirileceğine dikkat çeken Yılmaz, doğal ve organik ürün yetiştiriciliğini desteklenerek gerekli ekonomik girdinin sağlanacağını söyledi. 

MHP, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Seçime yaklaşık 23 gün kala MHP, eski köy yeni mahallelere adeta çıkarma yaptı. Çok sayıda köyde üreticilerle buluşan MHP’liler, İstanbul’un vekil adayı Volkan Yılmaz beraberliğinde çiftçileri dinlediler. Çiftçiden tam destek alacaklarını kaydeden ve her kesimden teveccühle MHP’nin milletin iktidarını kuracağını belirten MHP heyetinin Silivri’deki köy gezileri ile büyük ilgi gördü.

 

YILMAZ “SİLİVRİ’NİN SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYORUZ”

Vatandaşlardan partisi Volkan Yılmaz, İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz partililer ile birlikte gerçekleştirdiği Sayalar buluşmasında; “Silivri ve Sayalar bizim yabancısı olduğumuz bir yer değil. Bizler de bu ilçenin suyunu içmiş kişileriz. Bizleri dinlemek için geldiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyoruz ki ilçemiz köylerinin sorunları dağ gibi. AKP iktidarında ne çiftçi ne de hayvancılık kalkınmamıştır. Yerle yeksan olan tarım ve hayvancılığımızın kalkınması adına geliştirdiğimiz projeler ile hayata geri döneceğiz. Elini vicdanına koysun AKP’liler ve AKP’ye oy verenler. Toprak aynı. Çiftçi 2002 yılına göre sattığı ürünü daha az değerle satmak zorunda kalıyor. Çiftçiye bu kadar insafsızlık yapılır mı? Türkiye’nin geldiği bu noktada çiftçi öldürülmüştür, bitmiştir. Bugün bu köylülerin hepsi haciz kıskacı altındadır” dedi.

 

Borcu olmayan köylü kalmadığını da belirten Yılmaz; “Çiftçinin "gemi sahibi" de olmadığı için yaşama şansı bulunmadığını söyledi. Artan mazot fiyatlarını karşılayamıyor çiftçimiz. Çiftçinin mazotundan ÖTV almışlar. Sizden alıp gemi sahibine, uçak sahibi olanlara vermişler. İnsaf kardeşim siz önce köylüyü doyurun. Kültür Bakanı ve Başbakan Yardımcıları kilise açmakla meşgul olduğu için köylüyü ziyaret edemediğini ifade ederek, “Bu köylünün cebinden ÖTV ile para alıyorsun, rantları yandaşlara dağıtıyorsun. Bununla milleti aldatmak için süslü püslü hediyeler dağıtıyorsunuz. Evet gelinen noktada Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerin desteğini istiyoruz ve diyoruz ki bakan evlatlarına değil vatan evlatlarına destek verin.” Dedi.