Yılmaz 'Hizmet yoksa himmet olmaz'

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul 3. Bölge adaylarından Volkan Yılmaz önceki gün Silivri İlçe Teşkilatının yönetim ilçe yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısına katıldı.

Yılmaz 'Hizmet yoksa himmet olmaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP, Silivri İlçe Teşkilatının her Salı yaptığı olağan yönetim kurulu toplantısına katılan İstanbul 3. Bölge adaylarından Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ile yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Bölgenin sorunları ve yaşanan siyasi süreç üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından Volkan Yılmaz: “İstanbul’un çoğu yerleşim alanlarının aksine Silivri ve Çatalca ilçelerimiz derin tarihi köklere sahiptir. Birçok medeniyeti ağırlamış ve nihayetinde yerleşik düzende mükemmel bir yerleşim yeri olarak benimsenmiş bu güzel ilçelerimizin tarlaları, bahçeleri ve güzellikleri şairler tarafından dile getirilmiştir. 

Bu güzel ilçemiz maalesef uzun yıllardır ihmal edilmekte, sahip olduğu değerler yok sayılmaktadır. Biz bu değerleri tekrar hak ettiği konuma taşımak için projelerimizi hazırlıyor, programlarımızı yapıyoruz. Verimli arazilere sahip olan bu güzel ilçemizde tarımın modernleşme sürecinde olmasını tek başına bir başarı olarak görmüyor, aynı zamanda organik tarıma geçişin tamamlanması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Yetiştirilen ve piyasaya sunulan ürünlerin hak ettiği değeri görmesi ve ihracat potansiyellerinin yükselmesi için alternatif ürün çalışmalarının yapılması ve organik tarıma geçilmesi şart olmakla birlikte çiftçimizin ektiği buğday ve ayçiçeğinin de hak ettiği değerde pazarlanması da önemlidir. 

Milletimizin desteğiyle çıktığımız bu yolda, hizmet yoksa himmet olmaz düsturuyla tembelliğe ve rehavete müsaade etmeden, çalışkan ve azimli kadrolarımız ile uzun yıllar süren çalışmalar sonucu tespit ettiğimiz sıkıntıların üzerine gidip, Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.