Ak Gençlik'ten örnek davranış

Ak Parti Silivri Gençlik Kolları, daha önce gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Ak Parti Silivri Gençlik kolları kardeş ilçe kapsamında Muş’un Hasköy İlçesine kitap kampanyası düzenledi.

Ak Gençlik'ten örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Toplumsal sorumluluklarının çok önemli olduğunu bildiklerini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Kutlu, "AK Parti ailesi olarak Muş’taki kardeşlerimizin eğitim hayatlarına bir nebze de olsa katkı sağlayabilmemiz bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır.Bu kampanyada kitap desteği ile çalışmalarımıza katkı sağlayan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Sosyal sorumluluk projelerinde AK Parti Silivri Gençlik Kolları olarak hep ön sırada yer aldıklarını belirten Kutlu; "Bundan sonraki süreçte de bu tür çalışmalar yapacağız. Hükümetimizin eğitime verdiği destek her yıl bütçenin en büyük kalemini oluşturuyor. Bizler de bu anlayışın bir ferdi olarak kardeşlerimize katkıda bulunmak istedik diyerek  konuşmasına son verdi.