Ak Kadınlar'dan İmza Kampanyası

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları, Kadına Şiddete Hayır konulu imza kampanyası düzenledi. İmza kampanyasına erkekler de yoğun ilgi gösterdi.

Ak Kadınlar'dan İmza Kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü” dolayısıyla İstiklal Caddesi’nde yürüyüş ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu’nun bayan üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve yaklaşık 100 Silivrili bayan da yürüyüşe katılarak destek verdi. AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü çerçevesinde vatandaşlara ak kurdela taktı. Silivri’de ilk kez düzenlenen ve erkeklerin kadınlara yönelik şiddetine son vermesini savunan erkekler tarafından desteklenen etkinliğe bayanlar da ilgi gösterdi. 

İMZA KAMPANYASI DA DÜZENLENDİ

Kadına karşı şiddetin önlenmesine dikkat çekmeyi amaçlayan AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları, 12 Aralık 2011 Pazartesi günü imza kampanyası da düzenlendi. AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Pazarı girişinde açtıkları stantta topladıkları imzaları İl Kadın Kolları Başkanlığı’na gönderdi.İmza kampanyasına erkekler de yoğun ilgi gösterdi.