Ak Parti Kahvaltısına Misafir Başkan

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın geleneksel kahvaltılı toplantılarına bu hafta, Bulgaristan'ın Silistre Bölgesi Glovinitza Belediye Başkanı Hüseyin Hamdi konuk olarak katıldı.

Ak Parti Kahvaltısına Misafir Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulgaristan eski Milletvekili, Silistre Bölgesi Glovinitza Belediye Başkanı Hüseyin Hamdi, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın geleneksel kahvaltılı toplantısına katıldı. Beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Hüseyin Hamdi, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yöneticileri ile görüştü. Sorumluluk bölgesini tanıtan, belediyenin imkan ve çalışmalarından bahseden Hamdi, “Dilimiz benzer, dinimiz bir, kültürümüz bir toplumuz.” dedi. Yurtdışında Türk lobisini aktif bir şekilde sürdürmeyi amaçlayan isimler arasında yer alan Hamdi, Bulgaristan’ın 5 yıldır AB üyesi olmasına rağmen ekonomik sıkıntılar yaşadığını vurguladı ve “Türkiye’nin inanılmaz bir yükselişi var. Türkiye’nin ekonomisi çok iyi durumda. Biz, Türkiye’nin bu yükselişini kendimize örnek alıyoruz. İnsanımız dışarı çıkmasın, kendi kentinde kazanıp yaşasın diye bazı projelerimiz var ve bu projeleri hayata geçirmek için Türkiye’nin yardımına güveniyoruz” dedi. Hamdi, belediye sınırları içinde cami yaptıran AK Parti İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Hüdai Tuna’ya da teşekkür etti.

“Bulgaristan’a gittiğimde kendimi Silivri’deymiş gibi hissediyorum” diyerek aradaki yakınlığı belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Sayın Hamdi’yi Silivri’de ağırlamaktan onur duyduk. Biz de ekibimizle birlikte en kısa zamanda Bulgaristan’a gideceğiz” dedi.