Ak Parti Kasım Ayı Olağan Genişletilmiş Danışma Meclisi

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı 4 Kasım 2010 Perşembe günü saat 20:00’de Ünsal Düğün Salonunda Kasım Ayı Olağan Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Düzenleyecek.

Ak Parti Kasım Ayı Olağan Genişletilmiş Danışma Meclisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Sandık başkanları, mahalle başkanları, meclis üyeleri, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, danışma kurulunun bulunacağı ve tüm Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı üyelerinin katılabileceği toplantıya konuk konuşmacı olarak Esenler İlçe Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU katılacak. 

Başlıca konuları;Anayasa değişikliğini içeren referandumun değerlendirmesi,2011 Genel seçim çalışmalarında izlenecek stratejiyi belirlemek ve seçim çalışma startının da verilmesi olan Genişletilmiş Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı, yerel ve genel konularda katılımcıların ve katılımcıların ulaştığı vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik konuşmaların yapılması ile başlayacak, konuk konuşmacı Esenler ilçesi Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU’nun sosyal belediyecilikle ilgili uyguladığı projelerini anlatımıyla devam edecek ve referandumda görev almış sandık başkanlarına sandık beraati seritifikaları verilerek son bulacaktır.