Ak Parti, Köylerde Moral Depoladı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın köy sorumluları, köyleri ziyaretlerinde hem moral depoladı hem de muhtarlar ve köy halkının isteklerini yerinde inceleme fırsatı buldu. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Köyler Koordinatörü Alparslan Çalış, 'Yaptığımız hizmetler ve yatırım programları nedeniyle köylerimizde artık sosyal hizmetlerle ilgili taleplerin arttığını görüyoruz' dedi.

Ak Parti, Köylerde Moral Depoladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Çağırır, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Köyler Koordinatörü Alparslan Çalış, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, 31.03.2012 Cumartesi günü Seymen, Danamandıra, Sayalar, Çayırdere ve Beyciler köylerini ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy sorumluları ile görüşen, esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet, ziyaretlerde hem moral depoladı hem de muhtarlar ve köy halkının isteklerini yerinde inceleme fırsatı buldu. AK Parti hükümeti, İl Özel İdaresi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti heyeti, çeşitli konulardaki talepleri de ilgili yerlere aktararak çözüm sözü verdi.

 

HER KÖYDE 1 ŞANTİYE

Seymen Köyü’nde 27 derslikli okul inşaatı, Çayırdere Köyü’nde Kapalı Pazar Yeri ve mezarlık yeri yapımı için teklif edilen alan, Sayalar Köyü’nde cami yapılması için teklif edilen alan, Danamandıra Köyü’nde önümüzdeki ay başlayacak altyapı çalışması ve Beyciler Köyü’nde altyapı ve arıtma tesisi ile ilgili çalışmalar hakkında görüşen heyet, “Farklı zamanlarda olsa da her köyümüzde bir hizmet şantiyesi bulunuyor” dedi.


 

SEYMEN HAKKINIZI VERECEK

AK Parti heyeti, 700 milyarı bağışçı Abdullah Bilgin Güllüoğlu, 2 trilyon 338 milyarı İl Özel İdaresi imkanlarıyla olmak üzere 3 trilyon 38 milyara mal olacak Seymen Köyü İlköğretim Okulu’nun inşaatını da gezdi.  Temeli 22 Eylül 2011 Perşembe günü atılan ve kaba inşaatı tamamlanan, ince inşaatı da devam eden okulu gezen AK Parti heyeti, Seymen köylülerin övgü dolu sözleriyle moral depoladı. Bazı köylüler, “Size az oy vermemize rağmen bize Silivri’nin en büyük okullarından birisini yapıyorsunuz. İlk seçimde Seymen Köyü, AK Parti’nin hakkını verecek” dedi.


 

ARTIK SOSYAL HİZMETLER BEKLENİYOR

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Köyler Koordinatörü Alparslan Çalış, verilen sözlerin tutulduğunu ve köylerin altyapı ve üstyapı ile ilgili eksiklerinin önemli ölçüde tamamlandığını söyledi. İSKİ’nin programlı şekilde sürdürdüğü altyapı ve arıtma tesislerinin, ardı sıra yolların yapımıyla ciddi sorunların sona ereceğini belirten Çalış, “Verdiğimiz sözleri zamanında yerine getiriyoruz ve bu durum halkla partimiz arasında güveni arttırıyor. Programlı çalışmaların tamamlanmasıyla köylerimizde ciddi bir sorun kalmayacak. Bazı köylerimizde yatırım programında yer alan çalışmaların, sağladığımız güvene dayanılarak çözülmüş gibi görülmesi ve geleceğe yönelik sosyal hizmet taleplerinin oluşmasının gururunu yaşadık. Yapılan her hizmet standartları yükseltti ve beklentileri farklı alanlara yoğunlaştırdı. Yaptığımız hizmetler ve yatırım programları nedeniyle köylerimizde artık sosyal hizmetlerle ilgili taleplerin arttığını görüyoruz” dedi.