Ak Parti Tam Kadro Engellileri Ziyaret Etti

AK Parti Silivri Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelli Gününde tam kadro olarak Silivri'de bulunan bütün okullarda, engelli ve özel sınıfları ziyaret etti. Engelli ve Rehabilitasyon sınıfı bulunan okullara yapılan ziyaretlere, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ile mahalle başkanları katıldı.

Ak Parti Tam Kadro Engellileri Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 AK Parti Silivri Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelli Gününde tam kadro olarak Silivri’de bulunan bütün okullarda, engelli ve özel sınıfları ziyaret etti. Engelli ve Rehabilitasyon sınıfı bulunan okullara yapılan ziyaretlere, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ile mahalle başkanları katıldı.

 

ZİYARET EDİLMEDİK OKUL BIRAKMADILAR

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanlığınca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile hazırlanan program kapsamında Silivri Merkez, köy ve mahalleler de bulunan okulların özel sınıflarına yapılan ziyaretlere, AK Parti Silivri Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri yanı sıra, Belediye Başkan Aday Adayları, Hüseyin Turan, Metin Karakaş, Emrah Maşalacı, Naif Yıldızlar, Ahmet Yağcıoğlu da katıldı.  Karma guruplar halinde okulları gezerek özel sınıflarda engelli öğrencilerle buluşan AK Partililer, engelli öğrencilerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdiler. Özel sınıflarda engelli öğrencilerin eğitimini gerçekleştiren öğretmen ve idarecileri de unutmayan heyet öğretmenlere de günün anısına gül hediye etti.