Ak Parti'den Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı, Eğitimciler Birliği Sendikası'na (Eğitim Bir-Sen) ziyarette bulundu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral başkanlığında gerçekleşen ziyarette Demiral'a, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

Ak Parti'den Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı, Eğitimciler Birliği Sendikası’na (Eğitim Bir-Sen) ziyarette bulundu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral başkanlığında gerçekleşen ziyarette Demiral’a, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

İlçe Başkanı Demiral ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Eğitim-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Silivri temsilciliği seçiminde tekrar İlçe temsilcisi seçilerek güven tazeleyen Yusuf Güven ve ekibine başarılar diledi.


AK Parti Silivri ilçe Başkanı Dilek Demiral’da gerçekleştirdiği konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak ‘’ En saygın mesleklerin başında gelen eğitimciliği icra ettiğinizden dolayı toplum nazarında da yeriniz bambaşka. Sendikanızın gerçekleştireceği çalışmalarla, öğretmenlerimizin hayat standartlarının ileriye taşınması, inanıyoruz ki daha iyi nesiller yetiştirmeniz için fırsatlarda sunacaktır. Bizler bir ülkenin geleceğinin eğitimli insanlarla parlayacağına inanıyoruz. Bunun içinde Hükümetimiz 2014 yılında da devlet bütçesinden en büyük payı Milli eğitime ayırmıştır. Partimizin hükümeti devraldığı 2002 yılında Milli Eğitime ayrılan bütçe 11,3 milyar iken bu rakam 2014 yılı bütçesinde yaklaşık 7 kat artırılarak78,5 Milyar olmuştur.


Saygın mesleğinizin özlük haklarını korumak, geliştirmek ve vereceğiniz eğitimin kalitesini arttırmak adına şubenizin gerçekleştireceği çalışmalarda şahsım ve teşkilatım olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz.’’ Diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen Silivri Temsilcisi Yusuf Güven hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında, ‘’Bu anlamlı ziyaretten dolayı kendim ve ekibim adına teşekkür ederim. Demokratik bir yarış sonrası tekrar Silivri Temsilcisi olarak seçildim. Rekor bir katılımın sağlandığı seçimlerimizde üyelerimizin bana ve ekibime yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Görevde olduğumuz sürece ülke genelinde olduğumuz gibi Silivri’de de sağduyunun ve çözümün sesi olacağız.  Ayrıca son günlerde ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden, provokatif eylemlerde hedef olarak okulların seçilmesi manidardır. Millet olarak birlik ve beraberliğin, kardeşlik bilincinin tesis edilmesinin, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerin yaşatılmasının eğitim yoluyla olacağını, Eğitim Bir-Sen’in de bu bilinçle hareket edip bunu sağlamayı kendine amaç edindiğini söylemek isterim.’’ Diyerek sözlerine son verdi.


Gerçekleşen konuşmaların ardından, sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı sohbet havasında devam ederek son buldu.