Ak Parti,Teşkilatın nabzını tutuyor

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, ilçenin danışma meclislerinin yanı sıra mahalleler bazında danışma meclisi toplantılarına başladı. Kuruluşundan bugüne kadar mahallesinde görev alan teşkilat mensupları, Mahalle Danışma Meclisi'nde gelişmeleri masaya yatırıyor

Ak Parti,Teşkilatın nabzını tutuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, ilçenin genel danışma meclislerinin yanı sıra mahalleler bazında danışma meclisi toplantılarına başladı. Kuruluşundan bugüne kadar mahallesinde görev alan teşkilat mensupları, Mahalle Danışma Meclisi’nde gelişmeleri masaya yatırıyor. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Mahalle Danışma Meclisi toplantıları, Alibey Mahallesi toplantısı ile başladı. Mahalleden sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri ile mahalle teşkilatında partinin kuruluşundan bu yana görev alan teşkilat mensuplarının katıldığı toplantı, başta Alibey Mahallesi olmak üzere ilçenin siyasi yapısı hakkında fikir alışverişi şeklinde gerçekleştirildi.

Mahalle Danışma Meclisi toplantılarında ortaya çıkan görüş, eleştiri ve tavsiyeler, ilçe teşkilatının yetkili kurullarınca değerlendiriliyor.