Akparti 1Günde 1245 Ev Ziyareti yaptı

AK Parti Silivri Kadın Kolları, İl Başkanlığı tarafından hazırlanan Türk kahvesi ve broşürlerden oluşan hediye paketlerini ev ev ziyaret ederek teslim etti. Cuma günü Alibey Mahallesi’ni ziyaret ederek 1245 eve ulaşan AK Kadınlar’ı parti yöneticileri yalnız bırakmadı.

Akparti 1Günde 1245 Ev Ziyareti yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Silivri Kadın Kolları, İl Başkanlığı tarafından hazırlanan Türk kahvesi ve broşürlerden oluşan hediye paketlerini cuma günü ev ev gezerek teslim etti. AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek’in koordinasyonunda Alibey Mahallesi’nde süren ziyaretlere AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yalçın Yönet, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Yaşar, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Yönetimi de katıldı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da programının bir bölümünde bayanları ziyaret ederek moral verdi. 

Koryürek: Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Kalmayacak

Ev ziyaretlerinde bayanların istek ve şikayetlerini de dinlediklerini belirten AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek, “Başbakanımız, İl ve İlçe Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi.