Akparti hafta sonu Değirmenköy'deydi

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı mahalle teşkilatlarıyla düzenlediği kahvaltılı toplantı programını, cumartesi günü Değirmenköy Mahallesinde gerçekleştirdi.

Akparti hafta sonu Değirmenköy'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcısı Necati Gidici,  İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu’nun katıldığı Kahvaltılı Sabah Toplantısında yerel ve genel siyaset hakkında değerlendirilmeler yapılarak 2011 Genel seçimlerinin yol haritası çizilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe Başkanı Karakaş  Mahalle teşkilatına ‘’Her mahallemizde olduğu gibi işte Değirmenköy Mahallemizde de erken saatlerde toplandık. Bu erken buluşmalarımız gösteriyor ki, dinamizmimiz had safhadadır. Bu dinamizmimiz 2011 Genel Seçimlerine kadar artarak devam edecek ve ilçemizde sadece birinci parti çıkmakla kalmayıp oy oranımızda da ciddi bir artış sağlayacağız.’’ dedi.

Toplantının ardında yapımına devam edilen Atatürk İlköğretim okulunun inşaat şantiyesi yerinde gezilerek, çalışmalar hakkında bilgi alındı. Silivri Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Yusuf Köroğlu; ‘’ Daha iki üç ay öncesine kadar temeli bile atılmamış olan ilköğretim okulu çalışmalarının kaba inşaat aşması nerdeyse tamamlanmış durumda. Hafızalarımızı biraz zorlarsak, geçmiş hükümetler döneminde inşaatına başlanan hiçbir devlet binasının bu kadar kısa sürede tamamlanmadığını, hatta yarım bırakıldığını hatırlarız. Mahallemize yeni yapılan Atatürk İlköğretim Okulunun yapılması konusun da, konuyu ilgili devlet birimlerine taşıyarak, talebimizin karşılanmasını sağlayan İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a ve tüm emeği geçenlere, şahsım ve Değirmenköy Mahallesi halkı adına teşekkür ederim.’’ dedi.