Akparti Pazar günü Mimarsinan Mahallesindeydi.

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Geçtiğimiz Pazar günü sabahı Mimarsinan Mahallesi Yönetimiyle buluşarak önce kahvaltı daha sonra da toplantı gerçekleştirdi.

Akparti Pazar günü Mimarsinan Mahallesindeydi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Balkan yardımcıları, Dilek Demiral, H.Yaşar Yalman, Naif Yıldızlar, Necati Gidici, Orhan Aksu, Yönetim Kurulu üyeleri Şaban Yaşar, Şerif Eroğlu, Mustafa Özdemir, Orhan Çelik, M. Maşuk Karakaya, Sabahattin Yazıcı, Özkan Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, Metin Kaya, Osman Umuş, Zeki Tüfekçi, Tamer Şişman katıldı.

Toplantı öncesi birlikte yapılan kahvaltı, mahalle sakinlerinin de davet edilmesiyle kalabalık bir ortamda gerçekleşti.Yerel ve genel siyaset konusunda bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, Mimarsinan mahalle yönetimi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2011 Genel seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde de bulunuldu.

Karakaş yaptığı konuşmada; ‘’Sabahın yedisinde bu kadar kalabalık bir şekilde toplanmamız Mimarsinan mahallesinin bize göstermiş olduğu teveccühün göstergesidir. Hiçbir siyasi parti sabahın bu erken saatinde bu derece kalabalık bir şekilde bir araya gelemez. Buda bizim dinamizmimizi göstermektedir. Ben ve teşkilatım Mimarsinan Mahalle yönetiminin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı her zaman gurur duyduk. Bu dinamizmi 2011 Genel seçimlerine taşıyarak, birinci parti olarak çıkacağımızdan şüphemiz olmadığı mahallenizden, oy oranımızı en yükseğe taşıyacağınızdan da  şüphemiz yoktur.’’ dedi.