Akparti'de durmak yok

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı İlçe Mahallelerindeki Yönetim kurullarıyla kahvaltılı toplantılar yapıyor.

Akparti'de durmak yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı İlçe Mahallelerindeki Yönetim kurullarıyla kahvaltılı toplantılar yapıyor.

Silivri’nin 19 mahallesinde de gerçekleştirilecek olan program şuana kadar Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Kavaklı Mahallesinde gerçekleştirildi.    
Merkez Mahalle Teşkilatlarıyla Ak Parti Silivri İlçe Binasında düzenlenen kahvaltılı toplantılar, daha önce belde statüsüne sahip olan mahalle yönetimlerinin, mahallelerine gidilmek suretiyle gerçekleştiriliyor.
Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş,ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantılara, Mahallelerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri ve mevcut mahallerin yönetim kurulu katılıyor.
12 Haziran 2011’de gerçekleşecek olan genel seçimlerin yol haritasının şekillenmesi için istişarelerde bulunulan toplantılarda yerel ve genel siyaset konularında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Karakaş; ‘’ Sabahın bu erken saatinde yaptığımız toplantılar gösteriyor ki; ilçesinden mahallesine gerçektende çok çalışkan ve dinamik bir teşkilatız. Bu dinamizmimizi 2011 genel seçimlerine kadar artırarak devam ettirip, ilçemizde sadece birinci parti çıkmakla kalmayıp, oy oranımızda da ciddi bir artış sağlayacağımızdan şüphem yok.’’ diyerek, mahallelerden sonra köylerde de aynı programın uygulanacağını belirtti.