Akparti'de Komisyonlar İşbaşında

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İBB Yol Bakım Daire Başkanı Mehmet Özçelik'e hizmet beklentilerini aktardı. Karakaş, 'Silivri'de gönüllere hizmetle gireceğiz' dedi.

Akparti'de Komisyonlar İşbaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan, 2011 Ağustos’ta Silivri Stadı’nın tadilatı hakkında önerge verdi. İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkan Vekili Cesur Kılıç, 10 Ağustos 2011 Çarşamba günü Silivri’ye gelerek AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir’den Silivri Stadı tribünlerinin yapılması, alana voleybol, basketbol, tenis ve diğer sporların yapılabileceği tesisler yapılması konusunda bilgi aldı. İl Genel Meclisi Spor Komisyonu’nun olumlu görüş bildirdiği önerge işleme konarak ihale süreci başladı.

 

KARAKAŞ, ÖZÇELİK’E BİLGİ VERDİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 24.04.2012 Salı günü muhtarlarla yaptıkları toplantının ardından İBB Yol Bakım Daire Başkanı Mehmet Özçelik’e hizmet beklentilerini aktardı. Park Otel’in çatısından Boğluca Deresi çevresindeki ıslah projesi ve atıkların kaldırılması konularında bilgi veren Karakaş, Silivri Stadı’ndaki tadilat ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Kapalı Spor Salonu’nun durumunu da paylaştı. Karakaş, 3 hizmet alanında yol ve atıkların taşınması konusunda beklentilerini aktardı.


 

GÖNÜLLERE HİZMETLE GİRECEĞİZ

Silivri’de altyapıdan üstyapıya, spordan eğitime her alanda hizmete devam ettiklerini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Büyük hedeflerin sorumluluğunu taşıyan, büyük düşünen bir teşkilat olarak gönüllere hizmetle gireceğiz.” dedi.