Akparti'den birlik tablosu

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı kurulduğu 2001’den bugüne görev almış ilçe başkanları ve seçilmişler, İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın davetiyle bir araya geldi

Akparti'den birlik tablosu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

‘’Dostluk Gecesi’’ adı altında teşkilatta görev yapmış eski ilçe başkanları , belediye başkanlarını, meclis ve il genel meclis üyelerini buluşturan Karakaş, gecede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı vererek, 2011 seçim başarısını da birlikte kutlayacaklarına işaret etti. 

Hatıraların da paylaşıldığı duygu yüklü geceye katılım yüksek oldu. Kurucu ilçe Başkanı Vural Sönmez, Eski İlçe Başkanları Tülay Kaynarca, Halit Girgin, Ender Gezici, Silivri Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Turan, Gümüşyaka Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Agu, Çanta Belediyesi eski Başkanı Tahir Sert, Silivri Belediyesi Eski Başkan Yardımcıları Namık Öndeş, Sancak Dolar, Silivri Belediyesi Eski Meclis Üyeleri, Belde Eski Meclis Üyeleri, eski ve yeni il genel meclis üyeleri geceye katılım gösterdi. 

Sahilde Olta Restaurant’ta gerçekleştirilen ve yaklaşık üç saat süren programda söz alan katılımcılar, 2011 Genel seçimleri için İlçe Başkanlığından kendilerine verilen tüm sorumlulukları yerine getireceklerini ve Ak Parti’nin Silivri’deki başarısına yürekten inandıklarını söyledi. Program sonunda davetlilerle birer parti ajandası hediye edilirken, tecrübelerinden yararlanmak adına, teşkilatta öneri ve tavsiyelerini içeren yazılı bilgi notları vermeleri talep edildi. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada İlçe Başkanı Karakaş ; ‘’ Burada hep beraber olmamız birlik ve beraberliğimizin en iyi göstergesi ve içimize nifak sokmaya çalışanlara en güzel cevaptır. Dün nasıl birlikteysek bugünde birlikteyiz, yarında birlikte olacağız. ’’ diyerek, bu buluşmaların ilerleyen zaman dilimlerinde yeniden yapılacağını ifade etti.