Alevilerden 'Neden HAYIR?' paneli

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi tarafından tertiplenen 'Neden HAYIR?' paneli dün akşam Ünsal Düğün Salonu'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Alevilerden 'Neden HAYIR?' paneli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sunuculuğunu Alevi Kültür Dernekleri Başkan Yardımcısı Özgün Deniz Gündüz’ün, modaretörlüğünü Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci’nin yaptığı panele konuşmacı olarak da Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Ali Şeker ile Candan Yüceer, Araştırmacı Yazar Necdet Saraç katıldı.

Açılış konuşmalarını Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Abdullah Kaya gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından modaretör Selami Değirmenci, konuşmacıların özgeçmişlerini okuyarak sahnedeki yerlerine davet etti. Her üç konuşmacı da katılımcılara tanıtıldıktan sonra yaklaşık 20’şer dakikalık konuşma süreleri ile panele katılan Alevilere “Neden HAYIR?” denmesi gerektiğini anlattılar.

Konuşmaların arından soru cevap kısmına geçilirken, panelin sonunda milletvekilleri Yüceer ve Şeker’e büyük ilgi vardı. Vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı.

Eyüp Can BALABAN