Alkan:Genel Başkanımızın arkasındayız

Has Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri yaptıkları basın toplantısında 'Ne karar alınırsa alınsın Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'un arkasındayız' mesajı verdi.

Alkan:Genel Başkanımızın arkasındayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu akşam düzenlenen basın toplantısında konuşan Has Parti Silivri İlçe Başkanı Mevlüt Alkan “Başbakanımız  Numan Bey’i partisine çağırmış, partilerimizi birleştirelim diyor. Bu karar bir şekilde basına sızıyor. Numan Bey diyor ki: “Başkanlık kurulu arkadaşlarımızla konuşuruz, ona göre sonuç alınır.” Daha sonra İstanbul İlçe Başkanlarını çağırdı Genel Başkanımız. Oylamanın ardından oylar Genel Başkanımız lehine çıktı" dedi.

Biz ne karar alınırsa alınsın biz her zaman onun yanındayız diyerek Alınacak kararda Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un arkasında olduklarını ifade eden Alkan şunları kaydetti.” O ne karar alırsa biz o kararı destekleriz. Biz Silivri Halkın Sesi Partisi olarak karar aldık. Sadece yönetim kurulu değil, Kadın Kolları, Gençlik Kolları hep birlikte karar aldık. Genel Başkanımızın yanındayız. Biz inanıyoruz ki Başkanımızın çok güzel projeleri var. Bu projeler uygulanırsa inşallah çok güzel şeyler olacak Türkiye için. Başkanımızın yanında olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı olur. Dediğim gibi biz her zaman Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanındayız”