Arkaz: Volkan Yılmaz'la gururlanıyorum

MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın bir yılını değerlendirdi.

Arkaz: Volkan Yılmaz'la gururlanıyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın göreve geldikten sonraki ilk bir yıllık çalışmasını değerlendirdi.
MHP’nin İstanbul’daki tek belediyesi olması dolayısıyla Silivri’nin önemine dikkat çeken Arkaz, Volkan Yılmaz’ın çalışmaları ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle Silivrili hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Herkese başta sağlık olmak üzere huzurlu ve güzel günler diliyorum.
Volkan Bey bir kere bölgenin insanı. Bölgeyi çok iyi tanıyor. İdeal belediye başkanı nasıl olur benim bir yazım vardı. Bir kere bölgenin insanı olmalı. Bölgeyi çok iyi tanımalı. Bilgi birikimi olmalı. Yönetici tecrübesi olmalı. Arkasında mutlaka halkın desteği olmalı. Klasik tabirle şehr-i emin belediye başkanı olmalı. Halkın güvendiği saydığı sevdiği bir olmalı. Tabi güven karşılıklıdır. Belediye başkanı da halkına güvenmeli.
VOLKAN YILMAZ’LA GURURLANIYORUM
Bakın burası çok önemli: İnsanlara göz hizasından bakacaksınız. Volkan Bey insanlara tepeden veya aşağıdan bakmaz. Kesinlikle yapmaz. Kendisi çok mütevazi ve benim de arkadaşım zaten kendisini çok iyi tanıyorum, biliyorum ve güveniyorum. Volkan Yılmaz bütün bu tanımlamalara fazlasıyla uyuyor. Bu bölgenin insanı olması dolayısıyla Silivri’nin eksiklerini çok iyi biliyor.
Ben Volkan Yılmaz’la gururlanıyorum. Bunu açık olarak söylüyorum…
Parti ayırımı asla yapmaz ve zaten MHP tarafından yönetilen yerlerde parti ayırımı asla olmaz… İnsanlar görüş ayrılığına göre sınıflandırılmaz. O oy verdi bu oy vermedi olmaz… Milliyetçi bir insan memleketinde asla ayırım yapmaz. Volkan Bey de zaten yapmıyor… Bu bizim temel prensibimizdir. Daha bir sene yeni geçti Volkan Bey bundan sonra inanıyorum ki daha da başarılı olacaktır. Ben Silivri için hayırlı olacağına inanıyorum.
Bir de Volkan Bey’in başka bir özelliği var; statik bir insan değil… Dikkat edin statükoyla uğraşmıyor. Dinamiktir kendisi… Gerçekten çok mütevazidir… Benim babam 90 yaşında ve her gördüğünde beni “bizim Volkan nasıl” diye soruyor…
Sonuç olarak Silivri şu an nasıl derseniz bakın buradan görünüyor; Silivri pırıl pırıl ve cıvıl cıvıl…
"
supersilivri.com