Avlu' Suriyeliler gelsin,ama..'

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Suriyelilerin Silivri'ye yerleştirileceği haberi üzerine bir açıklama yaptı. Avlu 'Suriyeliler Silivri'mize gelsinler ama önce alt yapısı hazırlansın ondan sonra gelsinler 'dedi.

Avlu' Suriyeliler gelsin,ama..'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Suriyelilerin Silivri’ye yerleştirileceği haberi üzerine bir açıklama yaptı. Avlu  “Suriyeliler Silivri’mize gelsinler ama önce alt yapısı hazırlansın ondan sonra gelsinler “dedi.

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu SHA’na yaptığı özel açıklamada “Sizden okuduğum kadarıyla Suriyeliler, Silivri ve Beylikdüzünde uygun bir yer bulunup toplu konutlar yapılıp oralara yerleştirilecekmiş,gelsinler tabi ama ilk önce buna bir alt zemin oluşturulsun,ülkemizdeki işsizliği bitirsinler,içimizdeki işsiz  ve yoksul insanlarımıza imkan sağlasınlar ondan sonra getirsinler.O kadar işsiz güçsüz vatandaşımız varken o kadar insanı nereye yerleştireceksin,ne iş vereceksin ?.Aç insan ne yapmaz ? Hırsızlıkta artar arsızlıkta artar. Buna alt zemin oluşturmadan bu insanları buralara yerleştirmek uygun olmaz diye düşünüyorum” dedi.