Babuşçu 'Silivri'yi alın'

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu Salı günü önce Çatalça İlçe Teşkilatını ardından da Silivri İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Babuşçu 'Silivri'yi alın'

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu dün önce Çatalca İlçe Teşkilatını ardından da Silivri İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İl Yönetim Kurulu toplantılarını her ay bir İlçe Başkanlığında gerçekleştiren İl Başkanı Aziz Babuşçu, Aralık ayı Yönetim Kurulu toplantısını Çatalca İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. Çatalça İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından Silivri İlçe Başkanlığına gelen Babuşçu, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı tarafından Başbakan gibi karşılandı. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Babuşçu; “ Kimseyi kırmayın, üzmeyin. Hedefe kitlenin, azmedin, kararlı olun ve Silivri’yi alın. Avcılar ve Büyükçekmece’yi de istiyorum. O iki İlçede AK Parti Belediyeciliği görsün” diyerek partililerine hedef gösterdi.

İlçe Teşkilatı kendini tanıttı

 İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Yönetimi ve İl Gençlik Kolları Yönetimi İle birlikte Silivri İlçe Başkanlığına gelen AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları İl Başkanına kendilerini tanıttılar.

Karakaş,İl Başkanına bilgi verdi

 Toplantıda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 25 dakikalık bir sunum yaparak, Silivri İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında İl Başkanı Aziz Babuşçu’ya bilgi verdi. AK Patinin kuruluşundan bu güne kadar yapılan Yerel ve Genel Seçimler hakkında istatiksel bilgiler veren İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının bundan sonraki hedefinin ise 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Silivri Belediyesini tekrar geri olmak olduğunu söyledi.

Babuşçu; Kimseyi kırmayın, üzmeyin

 AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın 25 dakikalık sunumunun ardından Silivri İlçe Teşkilatına seslenen İl Başkanı Aziz Babuşçu; “Küskünleri burada görmek beni çok mutlu etti. Kimseyi kırmayın üzmeyin. Birlik olun ve bana bu şekilde gelin. Çatalca ve Silivri AK Parti Belediyeciliğini gördü. Ama Avcılar ve Büyükçekmece AK Parti Belediyeciliğini göremedi. O yüzden Avcılar ve Büyükçekmece İlçe Başkanlarına daha fazla yükleniyorum. Avcılar ve Büyükçekmece’yi almalıyız. Avcılar ile Büyükçekmece’nin de AK Parti Belediyeciliğini görmesini istiyorum” dedi.


Babuşçu hedef gösterdi; “ Silivri’yi alın! ”

AK Parti İlçe Teşkilatının çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden İl Başkanı Babuşçu; “ Birlik olun. Birbirinize kenetlenin. Birbirinizi kırmayın üzmeyin. Hedefe kitlenin. Azmedin kararlı olun ve 2014’de Silivri’yi alın” dedi.

Babuşçu’ya büyük ilgi

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen ve büyük ilgi ile karşılanan İl Başkanı Babuşçu, İlçe teşkilatı tarafından hediye yağmuruna tutuldu. AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş İl Başkanı Babuşçu’ya Altın kaplamalı ve el yazmalı Kur-an’ı Kerim hediye ederken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek, kol düğmesi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı’ da Mevlana figürlü tablo hediye etti.

 AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’da İlçe Başkanı Metin Karakaş Şeyh Sadi-i Şirazi’nin Bostan ve Gülüstan isimli kitabını hediye etti. Karşılıklı hediye takdiminin ardından, Silivri İlçe Teşkilatı yönetimiyle hatıra fotoğrafı çekilen Babuşçu daha sonra İlçeden ayrıldı.