Ben “Örgüt Toplantısı’nda” konuşacağım

CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, son günlerde Değirmenci ve Şimşek arasında yaşananları değerlendirdi “ Herkes eteğindeki taşları döksün. Ben Örgüt Toplantısı’nda konuşacağım” dedi.

Ben “Örgüt Toplantısı’nda” konuşacağım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde milletvekili aday adayları Selami Değirmenci ve Necmi Şimşek arasında yaşanan polemiklere ilişkin olarak şimdilik açıklama yapmayacağını ifade eden Şahin “Ben Örgüt Toplantısı’nda konuşacağım. Önce herkes eteğindeki taşları bir döksün. Bizim tartışmaya değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde, tartışmaların yanlış anlamalardan kaynaklandığını düşünüyorum” dedi

 

ŞAHİN “BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin şunları söyledi “ konuyla ilgili olarak şunları söyledi “12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde, partimiz milletvekili aday adayı arkadaşlarımızın içinde yer aldığı tartışma ortamını onaylamıyorum. Çok fazla büyütülecek bir konu olduğu kanısında da değilim. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, yapmamız gereken tek şey seçimlere yoğunlaşmak ve o sandıktan zaferle çıkmaktır.

 

“ÖRGÜTTE KONUŞACAĞIM”

Ben şu anda bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemiyorum. Önümüzdeki hafta yapacağımız Örgüt Toplantısı’na kadar bekleyeceğim. Hele bir herkes eteğindeki taşları döksün. Ben o gün gelince konuşacağım ve partimiz için birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağım. Bunda başarılı olacağımıza da inancım tamdır.