Çavdar iddialara cevap verdi

Eski Bakan danışmanlarından Yetgin Çavdar, düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Çavdar 'Bugüne kadar makama hiç talip olmadım, birçok makam ayağımıza geldi Allaha çok şükür. Bakan danışmanlığı ve belediye başkan yardımcılığı yaptım. Gördüm, tattım ve doydum' dedi.

Çavdar iddialara cevap verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Bakan danışmanlarından Yetgin Çavdar, düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Çavdar “Bugüne kadar makama hiç talip olmadım, birçok makam ayağımıza geldi Allaha çok şükür. Bakan danışmanlığı ve belediye başkan yardımcılığı yaptım. Gördüm, tattım ve doydum” dedi. 

 

Yetgin Çavdar bugün Marmara Plazada bulunan şirket merkezinde düzenlediği basın toplantısında hakkında ortaya atılan iddialara cevap vererek “Beni tanıyanlar bilirler gerekirse siyasette polemiği çok iyi yaparım. Siyaseti de iyi yaparım, dolayısıyla kimseden korkum çekinmem birde beni çok iyi tanıyanlar bilir”dedi.

 

“SİYASETTE POLEMİĞİ ÇOK İYİ YAPARIM”

Çavdar sözlerini şöyle sürdürdü;

“Yaklaşık 12 yıldır Silivri’den Silivri’nin siyasetinden iç ve dış siyasetinden özellikle Silivri ile ilgili olan yerelle ilgili siyasetten uzak durmaya çalışıyorum.2004 yılında bir aday adaylığı sürecim var kısmet olmadı ondan sonra görevimize devam ettik o süreçten itibaren de bir daha yaklaşık 10 yıldır Silivri’de siyasete aktif olarak girmedim. Hep dışında tuttum kendimi, yaklaşık 2 yıldır da kendi işlerimi yapıyorum. Aktif olarak siyasetin içinde olmamaya çalışıyorum. Ama görüyorum ki basın mensupları vasıtası ile bir şekilde siyasetin içine çekilmeye çalışılıyorum. Geçmişte de bu yapıldı ben burada olmadığım için bunlara cevap vermedim. Gördüm ama duymamazlıktan geldim. Özellikle partimde huzursuzluk olmasın diye aktif siyasetten hep uzak kaçtım. Beni tanıyanlar bilirler gerekirse siyasette polemiği çok iyi yaparım. Siyaseti de iyi yaparım, dolayısıyla kimseden korkum çekinmem birde beni çok iyi tanıyanlar bilir sözümü direkt söylemeyi tercih ederim. Dışarıda ayrı içerde ayrı değil tamamen bildiğimi söyleyerek kamuoyuyla paylaşmayı severim”

“İDEOLOJİMDEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

“Şimdi yeni bir yerel seçime sürecine girdik. Bu süreçte aday adaylarımız çıktı, uzun bir süreç yaşandı. Ama ben ne aday adayı oldum ne de böyle bir havaya girdim. Siyasete girmeye niyetim yok. Benim çocukluğumda beridir ideolojim bu milletin büyük bir millet olarak yeniden tarih sayfasında yerini alması, ülkemin de gelişmiş bir ülke olarak yeniden dünya ülkeleri arasında yerini alması. Benim çocukluğumdan beri mücadelem bu. Allah bana güç verdiği müddetçe tıpkı Erbakan hocam gibi bu ideolojimden vazgeçmeyeceğim. Benim istediğim bir siyaset değil milli bir görev”

“GÖRDÜM, TATTIM VE DOYDUM”

Ben Ak Partinin Silivri’de kurucusuyum. Hiç kimse yokken Ak Parti’yi Silivri’de ben kurdum. Şimdi Ak Parti % 50’lerde Türkiye’de. Bugüne kadar makama hiç talip olmadım, sadece bir defa aday oldum o da nasip olmadı. Ama bir çok makam ayağımıza geldi Allaha çok şükür. Bakan danışmanlığı ve belediye başkan yardımcılığı yaptım. Gördüm, tattım ve doydum. Hiç gözüm makamda olmadı partim e görev verirse çöpçülük bile olsa bile onu yapmaya hazırım.

“SİLİVRİ’YE AK PARTİNİN GELMESİ ŞART”

Silivri’de Partimizin Genel merkezi adayımız belirledi. Bende Tahir Sert’in aday olabileceğini bildiğim için destekledim ve arkadaşımız aday oldu. Aday belli olmasına rağmen bazı arkadaşlar anket yapılacak gibilerinden provoke etmeye çalıştılar, dedikodular çıkarılarak yıpratılmaya çalışıldı.Şimdi de aynı şey yapılmaya çalışılıyor.Şu nu net söylüyorum Silivri’ye Ak Partinin gelmesi şart.Ak Partili bir belediye başkanın olması şart.

“BENİM KADAR TEŞKİLATÇILIĞI İYİ BİLEN KİMSE YOKTUR”

Tahir Sert ile uyum içerisindeyiz. Adaylığı açıklandıktan sonra işlerimin yoğunluğu dolayısıyla Tahir Sert ve İlçe başkanı ile görüşmedik. Ama uzaktan takip ediyorum koşturuyorlar çalışıyorlar arkadaşlar. Tahir Sert benim desteklediğim bir arkadaş, desteklerken de hiçbir makam ve mevkii beklentim yok. Bir takım çevreler istemeseler de ben partim için çalışacağım. Silivri’de benim kadar teşkilatçılığı teşkilat yapısını iyi bilen kimse yoktur. Bu konuda iddialıyım. Bunu 2004 yılında yaptığım çalışma gösterdi.2009 yılında Beylikdüzü’nde yaptığım çalışma bunu gösterdi. İnşallah bu seçimde de burada ben fiilen çalışacağım. Partimin Belediye başkan adayının kazanması için çalışacağım.

 

 

HABERİN DETAYLARI VİDEOMUZDA ...