Çengilliler’den Karakaş’a Teşekkür Plaketi

Kars İli Kağızman İlçesi Çengili Köyü Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Siyah, derneğe desteğinden ötürü AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür plaketi verdi.

Çengilliler’den Karakaş’a Teşekkür Plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri’de faaliyet gösteren Kars İli Kağızman İlçesi Çengili Köyü Dayanışma Derneği’nin Kete Şöleni, hafta sonu Ortaköy Millet Bahçe piknik alanında gerçekleştirildi. Şölene AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Osman Umuç ve Tamer Şişman, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksu da katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Siyah’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen şölende, en güzel keteyi yapanlar da çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kars İli Kağızman İlçesi Çengili Köyü Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Siyah, şölene katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a derneğe desteğinden ötürü teşekkür plaketi verdi, kete ikram etti.

Çengilliler’in samimi ve sıcak ev sahipliğine teşekkür eden Karakaş, “Çocukluğumuzun vazgeçilmez yiyeceklerinden keteyi yıllar sonra bu şölende yemek, beni geçmişteki hatıralarıma, çocukluk günlerime götürdü. Bugün keteyi bulmak bile çok zor. İşte sizin gibi dernekler, yemeğinden eşyasına, giysisinden coğrafi özelliklerine kadar sahip olduğu kültürü, gelecek nesillerin korumasına emanet edilen bir miras olarak ulaştırmaları çok önemli bir sorumluluktur. Kültürünüzü, değerlerinizi yaşatırken bunu gelecek kuşaklara ve birlikte yaşadığınız topluma tanıtmanızla çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Başta dernek başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.