CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı İzzet Gültekin'in 10 Kasım mesajı

Atatürk düşüncesini yaşamak, işçisi, memuru, emeklisi, öğrencisi genci yaşlısıyla

CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı İzzet Gültekin'in 10 Kasım mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Atatürk düşüncesini yaşamak, işçisi, memuru, emeklisi, öğrencisi genci yaşlısıyla. O’nun kurmak istediği medeni Türkiye’nin önünde set kuran bağnaz beyinlere karşı savaşmak demektir. Bu savaş, kimi zaman topla tüfekle kurtuluş oldu, kimi zaman da akılla bilgiyle kalemle oldu. Biz gençler her iki durumda da Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olmaya devam ettik. Sonsuza kadar da bu görevi bir vatan borcu bildik.

Son günlerde yaşadığımız üzücü gelişmeler, okullarda andımız ve istiklal marşının zorunlu olmaktan çıkarılması, Mustafa kemal’in manevi varlığını unutturmaya yönelik olarak yapılan bir oyun olarak düşünmekteyiz. Onun manevi varlığını hangi zihniyet hangi nedenle silmeye uğraşmaktadır? Bu oyunlara gelmemeli her zamankinden daha fazla Atatürk’ün gösterdiği hedeflere medeni Cumhuriyete daha çok bağlanmamız onun fikirlerini düşüncelerini hayatımıza ve siyasetimize daha çok katmalı hür ve bağımsız Cumhuriyetimizi korumalıyız

Ey Büyük Atatürk!

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!

 

Aramızdan ayrılışının 72.yılında Yüce Atamızı Saygı ve minnetle Anıyor,Onun emanetini ve düşüncelerini sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz.

 

CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı

  İzzet GÜLTEKİN