CHP Silivri’de bir ilk yaşandı

CHP Silivri İlçe Örgütü’nün olağan hale gelen “Örgüt Konuşuyor” isimli toplantılarının sekizincisi, dün akşam gerçekleştirildi. Toplantıda bir ilk gerçekleştirildi ve İl Başkanı Berhan Şişmşek, örgüte video konferans yöntemiyle katıldı.

CHP Silivri’de bir ilk yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Örgütü’nün geleneksel hale gelen örgüt toplantılarının “Örgüt Konuşuyor” isimli sekizincisi, dün akşam CHP ilçe binasında gerçekleştirildi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Necmi Şimşek, ilçe yöneticileri, CHP’li Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, partinin eski ilçe başkanları ve eski belediye başkanları ile partililerin katıldığı toplantı hayli kalabalık geçti.

Toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Selami Değirmenci söz alırken, ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar partililere seslenerek, geçtiğimiz ay Belediye tarafından yapılan çalışmalardan ve projelerinden bahsetti. Özellikle tarım ve hayvancılık ile işsizlik sorununa dair çözüm odaklı projelerinden bahseden Işıklar partililerden tam not aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu başta olmak üzere partinin üst yönetim kadrosunun Silivri’de buluştuğu Klassis’teki toplantıdan ve partinin yeni başladığı “Kılcal Damar Örgütlenme Modeli” nden bahsedilen toplantıda, partililer de söz alarak sorular sordu, görüşlerini belirtti.

Toplantıda, Türkiye’de bir ilk yaşandı ve CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, örgüte video konferans yöntemi ile bağlandı. Salonda kurulan bilgisayar, mikrofon ve kamera düzeneği ile, arkada bulunan dev ekrana görüntüsü yansıtılan Berhan Şimşek, aynı anda görüntülü olarak toplantıyı izledi, partililerden gelen soruları canlı olarak yanıtladı ve toplantıya katıldı. Uygulanan bu sistemin, Türkiye’de bir ilk olduğunu ve bundan sonra tüm ilçelerde uygulanacağını, hatta bu yöntemle eğitim toplantıları da düzenleyeceklerini belirten Şimşek, “CHP bundan sonra teknolojiyi en yakından takip eden ve uygulayan parti olacaktır.” dedi.