CHP'den 'İstanbul'u alırsak iktidar oluruz' kampı

CHP, ikinci kampını İstanbul Silivri'de yapacak.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık edeceği toplantı Silivri Klassis Resort Otel'de Cumartesi günü saat 13.00’de başlayıp pazar akşamı saat 18.00’de sona erecek

CHP'den 'İstanbul'u alırsak iktidar oluruz' kampı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

'İstanbul'u alırsak iktidar oluruz' sloganıyla yapılacak kampa İstanbul milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve MYK üyelerinin yanı sıra Prof. Dr. Sencer Ayata, Prof. Dr. Korel Göymen, Prof. Dr. İbrahim Şanlı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda uzman katılacak. 

2011'de yapılacak genel seçimler için çalışmalara İstanbul'dan başlayacaklarını söyleyen CHP'nin üst düzey yöneticileri, "İstanbul'u alırsak, Türkiye'yi alırız" sloganıyla hareket edecekler. 

İki gün sürecek toplantıda, "İstanbul'un Geleceği ve Yeni Stratejiler", "Kentsel Yenileme", "Kentsel Dönüşümün Hukuki ve Sosyal Boyutu", "Sosyal Belediyecilik", "CHP'nin Yerel Yönetim Politikaları", "Deprem Gerçeği" konu başlıkları tartışılacak. Üst düzey bir CHP'li bu kampın en önemli amaçlarından birinin de İstanbul'daki CHP'li ilçe belediyeleri ile parti örgütü arasındaki sorunları çözmek olduğunu söyledi.