Chp'li Gençler 'Farkında mısınız?' Diyor

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları, halk pazarları önünde stand kurarak gençleri CHP'ye davet edip, vatandaşlara CHP'li belediyenin üç yıl boyunca yaptıklarını anlatarak 'Farkında mısınız?' diye soruyor.

Chp'li Gençler 'Farkında mısınız?' Diyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları üye ve yöneticileri, bir süredir merkezde Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirdikleri çalışmaları, Pazar girişlerine de taşıyor. Silivri merkezde ve mahallelerde halk pazarlarının girişlerine mobil araçları ile stand kuran CHP’li gençler partiye üye topluyor, halkı bilgilendiriyor. 

“CHP’li Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar, Silivri’yi geleceğiyle buluşturuyor.” sloganı ile bastırdıkları broşürleri dağıtan CHP’li gençler, vatandaşlara Silivri Belediyesi’nin Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Kariyer ve İstihdam Ofisi, Mahalle Evleri, Kültür Merkezi, Gıda Bankası, yaz spor okulları, Engelli Cafe,  öğrencilere kırtasiye yardımı, meydan ve yol düzenleme çalışmaları, aydınlatma ve altyapı çalışmaları ile iyi tarım uygulamalarını anlatarak “Farkında mısınız?” diye soruyor. 

CHP’li gençlerin halk pazarlarının girişlerindeki çalışmaları bir ay boyunca devam edecek.