CHP'li kadınlar stres attı

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları dün 18 Aralık 'Dayanışma ve Kaynaşma Günü' kapsamında 'Kadın Şenliği' düzenledi. CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Fevziye Pehlivan'ın da katıldığı şölende Murat Yar sahne aldı.

CHP'li kadınlar stres attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri Kadın Kollarının ev sahipliğini yaptığı “Kadın Şenliği” CHP’li bayanları bir araya getirdi.  Şenliğe CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve ilçe yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fevziye Pehlivan, çevre ilçelerden gelen kadın kolları başkanları ve yöneticileri ile partili kadınlar katıldı.

Şölenin ev sahipliğini yapan CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Onur, yaptığı konuşmada kadınların siyaset sahnesindeki rolünden ve öneminden bahsetti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise kadınların siyasette daha fazla görev alması gerektiğine dikkat çekerek Türkiye genelindeki yaklaşık 500 belediyeden sadece 6 belediyenin başkanının kadın olduğunu söyledi ve bu sayının artması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından CHP Silivri Kadın Kollarının çalışmaların hazırlanan slâyt gösterisi izlendi. Kadınlar Murat Yar’ın şarkılarıyla gönüllerince eğlendi ve stres attı.