Değirmenci, Işıklar'a ateş püskürdü!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın Ünsal Düğün Salonunda yaptığı toplantıda parti üyelerine yönelik ve Selami Değirmenci'yi kastederek 'Hakkımı helal etmiyorum' sözlerine Selami Değirmenci'den çok sert cevap geldi. Işıklar'ı 'akıl sağlığını kaybetmekle' itham eden Değirmenci, 'Hakkını helal etmeyecek olan biri varsa o da benim' dedi.

Değirmenci, Işıklar'a ateş püskürdü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın Ünsal Düğün Salonunda yaptığı toplantıda parti üyelerine yönelik ve Selami Değirmenci'yi kastederek "Hakkımı helal etmiyorum" sözlerine Selami Değirmenci'den çok sert cevap geldi. Işıklar'ı "akıl sağlığını kaybetmekle" itham eden Değirmenci, "Hakkını helal etmeyecek olan biri varsa o da benim" dedi.

 

Değirmenci SHA'ya yaptığı açıklamada "Özcan Işıklar'ın konuşmasını haberinizde okudum. Söylenecek çok şey var aslında da belli ki akıl sağlığı pek yerinde değil arkadaşımızın. Ruhsal durumu çok bozuk. Hakkını helal edecek yada etmeyecek kişi benim burada bu konuda. O bana emek vermedi. Ben O'nun elinden tutup 15 sene yanımda çalıştırdım. Eğer bir hak varsa sanırım o hak benim hakkım. Onu kimin helal edip etmeyeceğini göstereceğiz kendisine. Herşeyi bir kenara koyalım bırakalım geçmişi 15 yılı, sadece Gazitepe'de, Ortaköy'de, Kavaklı'da otobüsün üstüne çıkmasaydık bugün Hüseyin Turan belediye başkanıydı. Akıl sağlığı yerinde olan bir insan sadece o günkü tavrımızdan dolayı bile böyle bir laf söylemeye utanır, sıkılır, bunları söylemeye vicdanı el vermez. Ama belli ki bazı değerleri kaybetmiş." sözleriyle Işıklar'a yanıt verdi.

 

Listemizi halkın takdirine sunduk

Değirmenci eğilim yoklaması için listesinin de hazır olduğunu ve açıkladıklarını belirtti. Halkın takdirine güvendiklerini ifade eden Değirmenci, "Biz listemizi ilan ettik. Değişik kesimlerden ve beldelerden arkadaşlarımız var. Bu liste kazanırsa ve daha sonra da aday olursak eksik kalan dengeleri de kontenjan ile kuracağız. Kadın, gençlik, hemşeri veya esnaf dengeleri gibi bir çok faktörü değerlendirip telafi edeceğiz. Vatandaşın takdirine sunduk. Arkadaşlarımızın hepsi Silivri'de siyaset yapan ve Silivrililerin takdirini kazanmış olan arkadaşlarımız. Silivri'ye en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Elbette diğer aday adaylarına da saygımız var ama bz böyle bir ekip kadrosu sunduk halkın takdirine. Bu ekip ile aday olursak güzel şeyler yapacağız Silivri'de.." dedi. Değirmenci'nin listesinde Zafer Bıyıklı, Devrim Uzun, Mümin Koçoğlu, Figen Yıldız, Ünal Doğrul, İbrahim Çeşmecioğlu, Gülcihan Bilgiç, Arzu Yalçınkaya ve Muharrem Mutu yer alıyor.