Dinçer:Dedem Ve Babam Chp’liydi

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim başarısı için teşekkür eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı, Bölge Milletvekili Prof. Dr. Ömer Dinçer, “Siz elinizden geleni yaptınız. Şimdi sıra bizde, sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

Dinçer:Dedem Ve Babam Chp’liydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı, Bölge Milletvekili Prof. Dr. Ömer Dinçer, bugün öğleden sonra AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim başarısı nedeniyle İlçe Başkanı Metin Karakaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, AK Parti İstanbul 3. Bölge SKM eski Başkanı Kenan Danışman ve AK Parti B.Çekmece İlçe Başkanı Ekrem Görçeker ile birlikte Silivri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Dinçer, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri’ye getirilmesi isteğine “O’nun adına söz veremem ama Ankara’ya gider gitmez kendisiyle görüşüp isteğinizi ileteceğim. İnşallah en kısa zamanda Sayın Başbakanımızla birlikte geliriz” dedi.

Ergenekon’la Anılan Silivri’de 1. Olduk

AK Parti’nin Silivri’de aldığı oylarla ilgili hazırladığı dosyayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı, Bölge Milletvekili Prof. Dr. Ömer Dinçer’ e sunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Silivri’de ilk kez seçimlerden 1. parti çıkmayı başardık. Ergenekon’la anılan Silivri’de 1. olduk, bunun onurunu, gururunu yaşıyoruz” dedi.

Dedem Ve Babam Chp’liydi

Toplantının sohbet ortamında geçmesini amaçlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı, Bölge Milletvekili Prof. Dr. Ömer Dinçer, önce partililerin açıklamalarını dinledi. Partililerin atadan, deden kalma partiyi destekleyenlerin katı tutumu ile ilgili düşüncelerini dinleyen Dinçer, “Benim dedem de, babam da CHP’liydi. Rahmetli dedem, İsmet İnönü öldüğünde üzüntüsünden kalp krizi geçirmişti. Babam, Karaman da yıllarca CHP yöneticisi olarak görev aldı. Biz de dedemizin, babamızın aksine farklı kulvarda yer aldık ama 80’den sonra babam da bizimle aynı safta yer aldı. Bizim büyüklerimize söylediklerimiz, belki bazen çocuğun sözü gibi karşılanabilir ama halkımız artık gerçekleri daha net görüyor.” dedi.

Chp, Üniter Devlet Yapısını İstismar Etti

CHP’nin yıllardır üniter devlet yapısını istismar ettiğini vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı, Bölge Milletvekili Prof. Dr. Ömer Dinçer, “CHP, atılan her adımda “Üniter devlet yapısı bozuluyor1 diye ayağa kalktı. Kamu yönetimi reformunu hazırlarken CHP’ye gittik ve bilgi verdik. Onlar ertesi gün kalktı, “Üniter devlet yapısı” bozuluyor diye açıklama yaptı. Bizim, devletle, cumhuriyetle, Atatürk’le hiçbir problemimiz yok, olamaz da. CHP sanki böyle bir düşünce, hayal veya amaç varmış gibi konuşuyor. Bu ülkede maalesef siyaset bazı kesimler tarafından böyle yapılıyor. İnanın, halkımız da artık buna itibar etmiyor” dedi.

AK Parti’nin uluslar arası alandaki çalışmaları ve savaş ve doğal afetler ile zara gören ülkelerin imarına yönelik çalışmaları ve bu çalışmalar yapılırken yaşadığı anılar hakkında bilgi veren Dinçer, “Biz sadece yurt içinde değil yurtdışında da başarılı işlere imza attık” dedi