Egemen Bağış Silivri’ye Geliyor

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Silivri, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı ağırlayacak

Egemen Bağış Silivri’ye Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ü geçtiğimiz günlerde düzenlediği programlarda Silivri halkıyla buluşturan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bu hafta sonu Egemen Bağış’ı konuk edecek. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 3 Nisan 2011 Pazar günü saat 13.00’te Mega Saray Düğün Salonu’nda düzenlenecek toplantıda Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı ağırlayacak. Bağış, Türkiye’nin dış politikadaki yeri, AB ile tam üyelik müzakere süreci ve bölgemizde domino etkisi yaratan olaylarda Türkiye’nin üstlendiği rol, ülkemizin genel siyasi konuları hakkında bilgi verecek.

Toplantıya Silivri halkını davet eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Avrupa Birliği’ne tam üyelik müzakereleri ilk kez hükümetimiz döneminde başladı. Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü gibi alanlarda daha yüksek standartlara ulaşma adına yapılan bu süreci en iyi bilen ismi, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı, İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Silivri’de halkımızla buluşturacağız. Değerli halkımızın bu önemli toplantıda ilgi ve desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz” dedi.