Finalistin adı açılışta yazıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel hale gelen İlçeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki açılış maçında Silivri İlçe Teşkilatı sahaya çıkacak

Finalistin adı açılışta yazıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turnuvada geçtiğimiz yıl 2. olan Silivri İlçe Teşkilatı, açılış maçında forma giymenin heyecanını “Finalistin adı açılışta yazıldı” iddiasıyla ortaya koydu. Teşkilat mensuplarını maçlara davet eden AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Eren, “Fethi zor, Fatih’i tek İstanbul’un şampiyonu olmaya kararlıyız.” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği Halı Saha futbol Turnuvası’nın bu yılki kura çekimleri, 2 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 19.00’da İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Turnuvada geçtiğimiz yıl İstanbul 2.si olan Silivri İlçe Teşkilatı, kura çekimine seri başı olarak katıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun katıldığı kura çekiminde Silivri İlçe Teşkilatı’nı Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Eren ve Komisyon Başkan Yardımcısı İslam Gürcan temsil etti. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, F Grubu’nda Bakırköy, Başakşehir, Gaziosmanpaşa ve Esenyurt ile eşleşti. 

MAÇ PROGRAMI

Turnuvanın açılış maçı 7 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 18.00’de Florya İBB Spor Tesisleri’nde Silivri İlçe Teşkilatı ile Bakırköy İlçe Teşkilatı arasında oynanacak. Turnuvada geçtiğimiz yıl 2. olan Silivri İlçe Teşkilatı, açılış maçında forma giymenin heyecanını “Finalistin adı açılışta yazıldı” iddiasıyla ortaya koydu.  Turnuvanın hazırlıklarını İBB Müjdat Gürsu Spor Tesisleri’nde sürdüren Silivri İlçe Teşkilatı, F Grubu maçlarında 7 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 18.00’de Bakırköy, 11 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 17.00’de Gaziosmanpaşa, 18 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 17.00’de Esenyurt, 22 Nisan 2012 Pazar günü saat 18.00’de Başakşehir ile oynayacak. Maçlar, Florya İBB Spor Tesisleri’nde oynanacak. Eleme maçlarında ilk iki sırayı paylaşan takımlar, bir üst tura çıkacak. 

TAKIM KADROSU

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İlçeler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın kaptanlığında Mustafa Eren, Akif Arslan, Aydın Karabina, Hakkı Dener, Rıfat Kutlu, Fahrettin Berktaş, Serkan Yüksel, Naif Yıldızlar, Yavuz Bayram, Sabri Yürek, Uğur Kocabey, Ferhat Gezeren, Mehmet Kaya, İbrahim Baykal, Yıldıray Kirazpınar, Orhan Çelik’ten oluşan kadro temsil edecek. 

FETHİ ZOR, FATİH’İ TEK İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU OLMAYA KARARLIYIZ

Teşkilat mensuplarını maçlara davet eden AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Eren, “Geçen yıl 2. Olan takımımıza çok güzel takviyeler yaptık. Hazırlık maçları ve antremanlarımızı disiplin içinde sürdürüyoruz. Geçen yıl 2. olan bir ekip olarak hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. İlk yıl tespit ettiğimiz eksikleri ve rakiplerimizin durumunu daha iyi görebiliyoruz. Sadece sahaya çıkarak mücadele eden bir takım olarak değil, rakiplerimizin ve diğer grupların maçlarını da komisyon üyesi arkadaşlarımızla takip ederek daha hazırlıklı olacağız. Fethi zor, Fatih’i tek İstanbul’un şampiyonu olmaya kararlıyız. Teşkilatımızı, ekip arkadaşlarımızı maçlarımıza davet ediyoruz” dedi.