Gezici:Şahsımıza iftira politikası yapılıyor

Ak Parti Eski Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici ve arkadaşları, yazılı bir basın açıklaması yaparak Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'ın kendileri hakkında asılsız iddialar ortaya attığını belirttiler.

Gezici:Şahsımıza iftira politikası yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gezici ve arkadaşları yazılı olarak yaptıkları basın açıklamasında şu ifadelere yer verdiler;

10.04.2012 tarihli Ak Parti Silivri İlçe yönetim kurulu toplantısında , İlçe Başkanı Metin Karakaş hakkımızda asılsız bir iddia ortaya atarak, iftira politikasıyla şahsımızla ilgili yanlış bir bakış açısı geliştirmeye çalışmıştır.

Bizlerin Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile randevulaşıp görüştüğümüzü, kendisiyle ortak hareket ettiğimizi belirtmiş ve sözlerini  “benim bu arkadaşlara teşkilatta neden görev vermediğimi şimdi anladınız mı” diyerek talihsiz bir cümle ile bitirmiştir !

Bu durum ise ; olayın bahsedildiği gibi olmadığını izah edebilmek için bizlere cevap hakkı doğurmuştur. Çeşitli vesilelerle farklı yerlerde de duyduğumuz bu çirkin yakıştırmaya basın aracılığıyla cevap vermeyi uygun bulduk. Tarafların  samimiyetinin de geniş kitleler tarafından görülmesi açısından en uygun kanal bu olacaktır.

06.04.2012 Cuma akşamı biz (Ender Gezici , Özer Manavoğlu, Ayhan Ceylan) sahilde RedWhite Burger’de oturuyorduk. Bulunduğumuz mekana  “TESADÜFEN”  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Danışmanı Ömer Sabahattin Çetin geldiler. Aynı masada oturup bir süre sohbet ettik.  Ayhan Ceylan mekan sahibi olduğu için oradaydı, Özkan Uzun ise aramızda olmadığı halde bizimle birlikte ismi zikredildi.

Yönetim kurulu toplantısında konuşulmasına bir türlü anlam veremediğimiz bu konu aynen yukarıda anlattığımız gibi tesadüfen  gerçekleşmiştir. Gündeme oturtulduğu ve hikaye edilip anlatıldığı gibi ayarlanmış bir buluşma değildir.

Bizler siyasette ismi geçen insanlarız, Silivri’mizde siyaset yaparken ; her zaman dost olmayı, farklı siyasi partilerden olsak da aynı masa etrafında çay içilebileceğini, misafirperverliğin siyasetin dışında olduğunu öğrendik. Bunlardan da önemlisi siyasetin YALANSIZ, DOLANSIZ, İFTİRASIZ yapılması gerektiğine inandık !!!

Sayın ilçe başkanı da zaman zaman farklı siyasi partilerden insanlarla oturmaktadır. Her sohbet masasının arkasında farklı manalar aranması kesinlikle doğru değildir.Bu  Hastalıklı ve tehlikeli bir düşüncedir.  Bahsedilen olay  da tamamen spontane gelişmiştir ve arkasında farklı bir niyet yoktur.

Kaldı ki ; bizler Ak Parti’nin her kademesinde görev almış ,kademe başkanlığı yapmış,önemli görevlerde bulunarak karşılık beklemeksizin maddi manevi emek vermiş, teşkilatçılığından asla şüphe edilmeyecek, kimse tarafından sorgulanamayacak AK PARTİLİLERİZ  !!!  Farklı bir siyasi parti ile ilişkimiz olması mümkün değildir !  Teşkilatımıza zarar verecek hareketlerin içerisinde bulunmayız.  Aksine zararlı olduğuna inandığımız şeylerin karşısında dururuz, her zaman da duracağız . Birilerinin bizi ötekileştirmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz.  Asıl rahatsızlığın da bu “DiK DURUŞ” olduğunu düşünerek bu basın açıklamasını yapmayı uygun buluyoruz. 

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatımızdaki çok değerli Dava arkadaşlarımıza  ve Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

ENDER GEZİCİ,ÖZER MANAVOĞLU,ÖZKAN  UZUN ,AYHAN CEYLAN