İl Başkanı Canpolat, Silivri SİAD'a konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin referandum sürecindeki soru işaretlerini ortadan kaldırma adına düzenlediği toplantıya katıldı.

İl Başkanı Canpolat, Silivri SİAD'a konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile birlikte Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği toplantıya katıldı.

Hem “EVET”i hem “HAYIR”ı dinleyecekler

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, 16 Nisan’daki referanduma giden süreçte anayasa değişikliği için hem “Evet”, hem de “Hayır” diyecek kitlelerin önündeki siyasi partilerin görüşlerini ilk ağızdan dinlemek; üyelerinde  ve kamuoyunda oluşan soru işaretlerini azaltmak amacıyla düzenlediği toplantıların ilkini bugün Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Suna Göçengil, Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı’nın katılımı ile gerçekleştirdi.

Yeni anayasa sanayicilere ne getirecek?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Sanayici ve İŞ Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve üyelere, yeni anayasa süreciyle ilgili bilgiler verdi. Bu anayasaya vatandaşların neden “hayır” demesi gerektiğinin gerekçelerini açıklayan Canpolat, getirilmek istenen yeni anayasanın sanayicilere de hiçbir katkısı olmayacağını savundu. “Şimdiye kadar hangi kararı almak istediler de alamadılar ki?” sorusunu da soran Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği takdirde mevcut durumda da istediği kararı alabildiğini savundu.

Toplantıda üyelerin yazılı sorularının yanı sıra sözlü olarak sordukları sorulara da cevap veren Canpolat, beraberindeki heyet ve SİAD Başkanı ve üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.