Işıklar, İstanbul Avrupa Yakası'nda İlk 5'e Girdi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin verilerine göre İstanbul Avrupa Yakası'nda en başarılı başkanlar sıralamasında ilk beşte yerini aldı.

Işıklar, İstanbul Avrupa Yakası'nda İlk 5'e Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin verilerine göre İstanbul Avrupa Yakası’nda en başarılı başkanlar sıralamasında ilk beşte yerini aldı.

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra vatandaşlardan geçen süreci değerlendirmelerini istedi. “Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?” sorusuna vatandaşların verdikleri cevaplar neticesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, insanı merkezine koyan projelerinin karşılığını İstanbul Avrupa Yakası’nda ilk beşe girerek aldı.

IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

30 Mart Yerel seçimlerinden bu yana geçen 9 aylık sürecin baz alındığı araştırma neticesinde ilk beşte yer alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “ Siz yeter ki bir şeyleri yapmak isteyin ve doğrudan şaşmayın. Bu halk her şeyin farkında ve görmekte. 30 Mart’ta elde ettiğimiz başarının ardından yine aynı paralellikte bize duyulan güven ve hizmetlerin karşılık bulması beni çok mutlu etti. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ben tüm hemşerilerime bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.